Magazin > VIP
19729 ogledov

To danes počne Tomaž Klemenčič

Tomaž Klemenčič Mediaspeed
Znašel se je po svoje ...

Tomaž Klemenčič, ki je šport v oddaji 24 ur vodil skoraj 24 let, od prvega aprila 2019 ni več del ekipe Pop TV. Nasmejani voditelj in novinar je bil tako rekoč zaščitni znak športne rubrike, zato nas takrat je presenetila odločitev televizije in pa tudi žalost, ki smo jo zaznali v njegovem glasu. "Trenutno sem brezposeln. Nimam komentarja, lahko pa povem, da so se me znebili na neprijeten način in nepričakovano. Tega nisem niti približno pričakoval in tega ne privoščim niti najhujšemu sovražniku, čeprav jih nimam veliko. Uradno so me odpustili, ker sem tehnološki višek. Vprašajte moje sodelavce, kakšen človek sem in kako delam, oni so delali z mano. Šefi pa so druga zgodba," je junija za Žurnal24 z velikim razočaranjem razkril Klemenčič.

In kaj Tomaž počne danes? "S tem letom sem samozaposlen, ukvarjam se s poslovnim svetovanjem, odnosi z javnostmi in športnim svetovanjem. Ni kaj dosti za povedati. Ali pogrešam televizijo? Niti ne. V življenju se zgodijo stvari, na katere ne moraš vplivati, vsaka nova stvar pa prinese tako dobre kot slabe stvari," je zadržano povedal Klemenčič, na vprašanje, ali bi se še kdaj vrnil na male zaslone, pa odgovoril: "Odvisno od ponudbe." 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice