Magazin > VIP
5686 ogledov

Dončićeva Anamaria se bo ukvarjala s tem dobičkonosnim poslom

anamaria goltes
Ta panoga je prava zlata jama …

Anamaria Goltes, manekenka in študentka podjetništva, je že pred časom napovedala, da se bo vrgla v svoj posel, sedaj pa je mlada podjetnica razkrila, da pripravlja vadbene programe za ženske, ki se bodo imenovali I am Anamaria.  V času, ko smo že skoraj obsedeni s skrbjo za zdravo telo in duha, se zdi ta poteza mlade podjetnice prava zlata jama.

Anamaria Goltes | Avtor: Instagram Instagram

"Glavni navdih za ta projekt je bil, da želim biti neodvisna in početi svoje stvari. Moja inspiracija so močne, neodvisne ženske, ki želijo telovaditi in se dobro počutiti v svojem telesu," je razkrila in povedala, da bo program v treh različicah dostopen na njeni spletni strani, njene stranke bodo tako lahko vadile kjerkoli, kar je današnjem svetu, ko nam kar naprej primanjkuje časa, še kako priročno in dobrodošlo. Prvi bo osemtedenski vadbeni program, drugi bo posvečen mišicam zadnjice, pri tretjem pa se bo z vajami posvečala gradnji mišične mase. Program je sestavil profesionalni trener in vsebuje vse Anine najljubše vaje. 

"Na posnetkih bom vaje izvajala jaz, vi pa boste vadili z mano," je na Instagramu še razkrila Ana in dodala, da bo program vseboval tudi opomnike, jedilnike, nakupovalne sezname in recepte. Programi bodo sprva v angleškem jeziku, a cilj mlade podjetnice je, da jih kasneje prevedejo tudi v druge jezike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMING SOON #iamstrong #iampassionate #iambrave #iampersistent #iambeautiful #iambeautiful #iamconfident #iamanamaria

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes) on

Komentarjev 7
  • Tadej 16:37 04.marec 2020.

    Neodvisna zenska, ki jo finančno vzdrzuje partner, da lahko ženska ima svoj biznis, čeprav posluje z minusom :)

  • Solton 16:25 04.marec 2020.

    A.H.F, pejt se zdravt...

  • kapibara 15:57 04.marec 2020.

    Posel z zelo dobro dodano vrednostjo..

Sorodne novice