Šport > Košarka
854 ogledov

Dallas nocoj spet v akciji. Ali tudi Dončić?

Luka Dončić Profimedia
Telički zaključujejo miniturnejo štirih gostovanj, oba zvezdnika sta načeta.

Dallas Mavericks so v nedeljo zvečer po srednjeevropskem času v gosteh ugnali Minnesota Timberwolves (91:111). To jim je uspelo brez pomoči Luke Dončića, ta celi poškodbo prsta na levi roki.

kristaps porzingis Tekma sezone Šport Porzingis eksplodiral ob Dončićevi odsotnosti

Že v noči na torek po našem času pa Teksačane čaka nova tekma, tokrat pri Chicago Bulls, na prizorišču nedavnega All-Star vikenda.

V Minneapolisu je blestel Kristaps Porzingis, a tudi Latvijec ni povsem zdrav. Tako kot Dončić je bil za obračun v "vetrovnem mestu" vprašljiv.

luka dončić lebron james Oster odziv Šport LeBron o odnosu z Lukom, Zionom, Traejem... : "Kušnite me na rit!"

Trener Dallasa Rick Carlisle je po tekmi proti Minnesoti dejal, da bodo o aktivnostih obeh igralcev odločili pred tekmo v Chicagu, ko bo znanega več o poteku okrevanja.

Nekaj ur pred začetkom srečanja je postalo jasno, da Porzingis ne bo zaigral. Na seznamu poškodovanih so se mu pridružili še Jalen Brunson, Seth Curry in Dwight Powell. Dončić je začel v prvi peterki.

Po zaključku gostovanj bodo Mavs naslednje tri obračune odigrali v svojem American Airlines Centru. Njihovi prvi tekmeci bodo New Orleans Pelicans.

luka dončić Razkritje Šport Dončić se je obrnil nanj: "Prosim, če tole javno objaviš."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice