Šport > Košarka
3905 ogledov

LeBron o odnosu z Lukom, Zionom, Traejem... : "Kušnite me na rit!"

luka dončić Epa
Superzvezdnik Los Angeles Lakers se ne namerava ukloniti pritiskom.

LeBron James pri 35 letih še vedno velja za enega najboljših košarkarjev na svetu, vendar se veteran s kar 17-letnimi izkušnjami
v ligi NBA zaveda pomena mentorstva mladim košarkarjem, ki se želijo "polastiti" njegovega prestola.

"Kralj James" ima namreč prijateljski odnos s številnimi mladimi zvezdniki, tudi z Lukom Dončićem, kateremu je nedavno voščil za 21. rojstni dan in ga oklical za "mladega kralja."

lebron james Sijajna gesta Šport Noro, kaj je ob Dončićevem rojstnem dnevu storil LeBron

Prijateljsko razpoložen je bil tudi LeBronov sinočnji pogovor z novincem Zionom Williamsonom ob zmagi Los Angelesa nad New Orleans Pelicans (122:114). 

LeBron, ki je k četrti letšnji zmagi nad Pelikani prispeval 34 točk, 12 skokov in 13 podaj ter se po številu trojnih dvojčkov v rumeno-vijoličastem dresu izenačil s pokojnim Kobejem Bryantom (21), je imel po tekmi veliko povedati trenutno najbolj vročemu novincu v ligi, potem ko je ta uprizoril še eno izjemno predstavo, saj je bil s 35 točkami znova prvo ime svojega moštva.

Kobe Bryant Šokantno razkritje Šport To so počeli s fotografijami Bryantovega trupla, vdova ogorčena

Lepa gesta izkušenega veterana je ponekod naletela na mešane odzive, saj so nekateri navijači prepričani, da je LeBron preveč "prijateljski" do tekmecev in da bi se moral bolj zgledovati po Michaelu Jordanu in Bryantu, ki sta slovela kot zelo tekmovalna in brezkompromisna košarkarja.

Toda James se na tovrstne očitke požvižga. "Vsem tistim, ki se sprašujejo, zakaj to počnem, in ki menijo, da je prijateljski odnos odraz šibkosti, lahko sporočite, naj me kušnejo na rit! In to z nasmeškom," je dejal 35-letnik. "To je moja odgovornost. Nihče mi ni naročil, naj to počnem. Čutim odgovornost, da igro zapustim boljšo, kot je bila, ko sem igral," je dodal James.

kristaps porzingis Tekma sezone Šport Porzingis eksplodiral ob Dončićevi odsotnosti

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice