Šport > Košarka
11046 ogledov

To so počeli s fotografijami Bryantovega trupla, vdova ogorčena

Kobe Bryant epa
Vdova Kobeja Bryanta je ogorčena nad domnevnim okoriščanjem s fotografijami trupla njenega pokojnega moža.

Vanessa Bryant, vdova petkratnega prvaka lige NBA Kobeja Bryanta, ki je konec januarja umrl v helikopterski nesreči v bližini Los Angelesa, je ogorčena in šokirana nad razkritjem, da naj bi policisti, ki so sodelovali pri preiskavi nesreči z devetimi smrtnimi žrtvami, naokrog razkazovali truplo njenega pokojnega moža.

Po navedbah ameriških medijev naj bi policisti na kraju nesreče posneli več fotografij devetih žrtev, med katerimi je bila poleg Kobeja tudi njegova 13-letna hčerka Gianna. Po poročanju spletnega portala TMZ naj bi eden izmed policistov nekaj dni po nesreči obiskal tamkajšnji bar, kjer je nekemu dekletu v želji, da bi nanjo naredil vtis, razkazoval fotografije Bryantovega trupla.

Družina pokojnega košarkarja se je na navedbe, ki so trenutno predmet preiskave, odzvala z izjavo. "Gre za neopravičljivo in obžalovanja vredno dejanje ter neizmerno kršitev človeške spodobnosti," je med drugim povedal odvetnik družine Bryant.

Vanessa Bryant | Avtor: Profimedia Profimedia

Policista je pristojnim organom prijavil natakar, ki je slišal njegov pogovor z dekletom. "Gospa Bryant se zahvaljuje človeku, ki je vložil pritožbo in s tem pomagal razkriti to krivično dejanje," je sporočil odvetnik in dodal: "Vanessa zahteva najstrožje možne sankcije in razkritje vseh identitet, saj bomo le tako preprečili, da bi se fotografije širile naprej."

Predstavnica losangeleške policije je za USA Today potrdila: "Zadevo že preiskujemo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice