Magazin > VIP
5788 ogledov

Kobe Bryant: Tega darila njegova žena nikoli ne bo pozabila

kobe bryant, vanessa bryant Profimedia
Vanessa razkrila, kaj ji je Kobe pred leti podaril za valentinovo.

Vdova Kobeja Byranta je na nedavni spominski slovesnosti svet ganila do solz, tudi z zgodbico o posebnem darilu, ki ga je od moža pred leti dobila za valentinovo.

Gre za modro obleko, ki jo je Rachel McAdams nosila v romantičnem filmu Beležnica, ki je bil leta 2004 velik hit. "Ko sem ga vprašala, zakaj je izbral modro obleko, je odgovoril, da zato, ker se je v tem prizoru Allie vrnila k Noahu. Upala sva, da se bova skupaj postarala, tako kot glavna junaka v filmu. Najina ljubezenska zgodba je bila res čudovita. Zelo sva se ljubila. Dva popolna nepopolna človeka sta ustvarila lepo družino in vzgajala čudovite hčerke,“ je povedala Vanessa, ki je še dodala, da je bil Kobe velik romantik, ki se je pri izbiri daril vedno potrudil in užival v organizaciji posebnih izletov v dvoje. 

kobe bryant Magazin Kobe Bryant in Vanessa: Njuna ljubezen je prestala vzpone in padce

Njene besede so se globoko dotaknile kostumografinje Karyn Wagner, ki je to obleko oblikovala. Na družbenem omrežju je Vanessi izrekla sožalje in dodala, da ji je v čast, da ji je njena umetnost prinesla veselje. 

the notebook | Avtor: Profimedia Profimedia

V nekem intervjuju pa je oblikovalka razložila, da se je zavedala, da gre za zelo pomemben prizor in da si je za oblikovanje te obleke vzela veliko časa. "Občinstvu smo želeli razložiti, zakaj je tistega jutra izbrala to obleko. Nekaj mu je z njo želela povedati. Barva govori o upanju,“ je povedala Wagner in dodala, da gre za klasično obleko, ki je veliko povedala o glavni junakinji in njenih želja za tisti dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice