Magazin > VIP
58270 ogledov

Kobe Bryant in Vanessa: Njuna ljubezen je prestala vzpone in padce

kobe bryant
1/10
Profimedia
Košarkaška legenda Kobe Bryant je v nedeljo umrl v helikopterski nesreči. Med devetimi žrtvami je bila tudi njegova 13-letna hčerka Gianna.

Kobe, ki je bil s hčerko na poti na trening košarke, je za seboj pustil ženo Vanesso, s katero je poleg Gianne (na fotorgafiji spodaj) imel še tri hčerke – 17-letno Natalio, 3-letno Bianco in Capri, ki se je rodila junija lani.

Osem tednov pred tragično nesrečo se je Kobe na Instagramu poklonil ženi. "Na današnji dan pred 20 leti sem spoznal svojo najboljšo prijateljico, svojo kraljico Vanesso. Sklenil sem, da jo danes odpeljem na zmenek v Disneyland, da bi obletnico praznovala na staromodni način. Ljubim te.“

kobe bryant | Avtor: Profimedia Profimedia

kobe bryant Šport Zadnji zapis Kobeja nekaj ur pred smrtjo

Ko sta se spoznala, je bilo Vanessi 17 let, Kobeju pa 21. Lepotico so zvezdniku predstavili na prizorišču snemanja nekega videospota, kjer je Vanessa delala kot model. Zanimanje medijev za njuno ljubezen je bilo veliko. Vanessa je bila takrat še v srednji šoli in mediji so ji povzročali težave. Bilo je tako hudo, da niti na maturantski ples ni šla in tudi po poroki z zvezdnikom se je Vanessa držala v ozadju.

Eno leto po prvem snidenju je Kobe padel na kolena, 2001 pa sta že stala pred oltarjem. Par ni podpisal predporočne pogodbe. Njegovi starši so bili nad njim zaradi hitre poroke tako razočarani, da niso prišli na poročno slavje.

Kobe Bryant Na mestu tragedije Šport Pojavil se je posnetek kraja tragične nesreče, helikopter v dimu in plamenih

Dve leti pozneje je bila njuna ljubezen postavljena pred prvo preizkušnjo. Kobe naj bi spolno nadlegoval žensko, ki je delala v nekem hotelu v Koloradu. Bryant je takrat sklical tiskovno konferenco, na katero je prišla tudi Vanessa. V solzah ji je pred vsemi izpovedal ljubezen: "Ti si moja hrbtenica, moj blagoslov, del srca in zrak, ki ga diham. Si tudi najbolj močna oseba, ki jo poznam. Žal mi je, da moraš to prestajati.“ Bryantu ni bilo treba na sodišče, saj domnevna žrtev ni želela pričati.

Leta 2005 je Vanessa doživela spontani splav, za katerega je Bryant krivil stres, ki ga je imela njegova žena zaradi njega. Leta 2011 je Vanessa vložila ločitvene dokumente, a sta se na koncu pobotala.

Kobe je pri Vanessi cenil tudi to, da je bila krasna mama, ki je, četudi bi si lahko privoščila varuške, vse urejala sama in otroke vsako jutro pripravila na šolski dan. Tudi Kobe je bil predan starš. Nekaj utrinkov iz njegovega družinskega življenja si lahko ogledate v galeriji.

Komentarjev 6
  • ponsicar 06:22 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • dramafid 04:32 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • ourunem 02:43 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks