Šport > Košarka
6769 ogledov

Dončič: "Prosim, ne! To ne more biti res!"

Luka Dončić Kobe Bryant Reševalni pas/Twitter
Prezgodnja smrt enega največjih košarkarjev vseh časov je močno pretresla svet...

V nedeljo je v helikopterski nesreči v Kaliforniji umrl nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant. Tamkajšnje oblasti so potrdile, da je pri kraju Calabasas strmoglavil helikopter s peterico ljudi na krovu, med žrtvami pa je tudi legendarni košarkar.

Kobe Bryant Umrl Kobe Bryant Šport Svet košarke zavit v črno: umrl je Kobe Bryant

Smrt enega največjih vseh časov, ki je za vedno zaznamoval košarko, je vidno pretresla ves svet. Z žalostnimi sporočili so se oglasili številni nekdanji Bryantovi soigralci, prijatelji in tudi nasprotniki, ki jih je močno prizadela izguba športne ikone.

Luka Dončić Kobe Bryant Ni mogel verjeti Šport Med igro je Luko s tribune v slovenščini ogovoril Kobe Bryant luka dončić Zvezdnik Šport Kakšno legendarno družbo si je v Ameriki našel Luka Dončić

Eden izmed najbolj prizadetih je tudi Slovenec Luka Dončić, čigar kariero je "Črna mamba" močno zaznamovala. Luka se je po prvih neuradnih poročilih o Bryantovi smrti preko Twitterja oglasil z besedami: "Prosim, ne!", kmalu pa je sledila objava: "To ne more biti res".

Luka je nato delil še objavo lastnika ekipe Dallas Mavericks, Marka Cubana, ki se je oglasil z besedami: "Nikoli ne smemo pozabiti, kako dragoceno je življenje. Kako so dragoceni tisti, ki ti veliko pomenijo, zato jim nikoli ne smemo pustiti pozabiti, kako globoko jih ljubimo."

Izguba enega izmed največjih vse časov se je dotaknila tudi Gorana Dragića, ki je preko Twitterja delil njuno skupno fotografijo, zraven pa zapisal: "Miru in moči družini Bryantovih ter ljubiteljem košarke po celem svetu. Počivaj v miru, Kobe Bryant."

Legendarnemu košarkarju so se s čustvenimi objavami, ki parajo srce, poklonili še številni drugi, katerih življenja je za vedno zaznamovala Črna mamba...

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice