Šport > Košarka
4097 ogledov

Odlična novica za Dončića in njegove letošnje apetite

Willie Cauley-Stein Epa
Dončić uradno dobil novega soigralca.

Dallas ni dolgo iskal zamenjave za poškodovanega Dwighta Powella. Telički so namreč v moštvo pripeljali Willieja Cauley-Steina iz Golden Stata.

Luka Dončić bo pod košem lahko pozdravil novo moč, sicer 213 centimetrov visokega centra, ki je pred menjavo igral za Golden State Warriors. V tej sezoni je za lanske finaliste lige NBA v povprečju dosegal osem točk in šest skokov na tekmo.

Dallas se je v menjavi odrekel izboru v drugem krogu nabora za prihodnjo sezono. Pred tem so morali v Dallasu sprostiti mesto v ekipi za 26-letnika, kar so storili z menjavo novinca Isaiaha Robyja in Justina Pattona (iz Oklahome), ki so se mu pozneje odrekli.

Šestindvajsetletni Cauley-Stein iz Spearvilla v Kansasu bo poskušal nadomestiti nesrečnega Dwighta Powella. Na tekmi proti Portlandu si je center Dallasa strgal ahilovo tetivo, zaradi česar ga čaka dolgotrajno okrevanje.

Luka Dončić Potrjeno! Šport Objavljena peterka za All-Star tekmo, tako se je odrezal Dončić Luka Dončić Odšepal Šport Dončić še enkrat pokazal, da je All-Star igralec kristaps porzingis Kdo je kriv? Šport Dončić in Porzingis z različnima pogledoma
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice