Šport > Košarka
13894 ogledov

Luka je s temi besedami dokazal kako zaveden Slovenec je

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić na Twitterju ni mogel skriti ponosa do Slovenije.

Slovenski Twitter profil Feel Slovenia je v četrtek s ponosom naznanil, da so slovenskega čudežnega dečka svetovne košarke Luko Dončića imenovali za ambasadorja slovenskega turizma.

Objavili so, da bo Luka v prihodnje promoviral edinstvene slovenske znamenitosti ter različne naložbene priložnosti v Sloveniji. Prav tako so s ponosom zapisali, da bo Slovenija letos del tekme vseh zvezd na znamenitem All-Star vikendu.

Luka pa je kot kaže svojo vlogo ambasadorja slovenskega turizma vzel zelo resno, saj je v soboto preko svojega Twitter profila prvič čivknil o svoji novi funkciji.

"Zdravo, fantje! Ponosen sem, da sem lahko ambasador moje prelepe države Slovenije. Kaj veste o Sloveniji? Ste jo že obiskali? Zagotavljam vam, da vam bo vzela dih!"

Glede na to, kako velika ikona je v svetu postal Luka, ne dvomimo, da bo njegova pomoč zelo pripomogla pri promociji Slovenije in njenih lepot.

Luka Dončić dres Zvezda v vzponu Šport Dončićev dres med najbolje prodajanimi Luka Dončić Video Šport Ko Dončić na spektakularen način izboljša svoj rekord Luka Dončić Video Šport Dončić s še enim pošastnim večerom, slavil tudi Dragić
Komentarjev 3
  • kana 11:25 19.januar 2020.

    Vse je lepo in dobro, razen politične smetane.

  • Avatar olor
    olor 22:56 18.januar 2020.

    Bravo Luka, ponosni smo nate že tako ali tako. Hvala ti da nas predstavljaš v tako lepi luči svetu.

  • Žurnalček 21:55 18.januar 2020.

    Luka zahtevaj DIPLOMATSKI potni list ! Če ga je imel Avsenik za svoje delo , ga moraš imeti tudi ti !!!!!!!

Sorodne novice