Šport > Košarka
27048 ogledov

Slabe novice za Dončića: "Ne zgleda dobro ..."

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Telički so se odpravili na gostovanje v San Francisco.

Dallas Mavericks bodo v noči na sredo gostovali pri zadnjeuvrščenem moštvu zahodne konference - Golden State Warriors.

Luka Dončić in soigralci bodo gostovali prvič po šestih zaporednih domačih tekmah, bržkone pa bodo še vedno morali igrati brez poškodovanega zvezdnika Kristapsa Porzingisa.

luka dončić Ostre besede Šport Zvezdnik znorel: "Luka najboljši 20-letnik? To je je*ena laž."

Latvijec je utrpel poškodbo kolena, v ponedeljek pa je prvič treniral s preostalo ekipo. Trener Rick Carlisle je po treningu ocenil njegovo stanje.

"Na treningu ni bilo veliko kontakta, bilo pa je veliko gibanja. Kristaps je zmogel večino treninga, ne celotnega. Spet se ne počuti dobro. Ni zgledal dobro. Preznojil se je in kolikor jaz vem, s kolenom ni imel dodatnih težav," je zbranim novinarjem dejal Carlisle.

"Pri takšnih poškodbah do naslednjega dne ne moreš vedeti, kako se bo telo odzvalo. Bomo videli, kako se bo počutil pred tekmo (z Warriors, op. a.). Ne morem vam povedati, kakšen bo njegov status na naslednjih srečanjih," je dodal Carlisle.

Porzingis, ki je v Teksas prišel v lanski sezoni iz New York Knicks kot velika podpora Dončiću, se skozi celotno kariero spopada s poškodbami. Navijači Dallasa so tako lahko upravičeno zaskrbljeni glede njegovega stanja.

Po gostovanju v San Franciscu bodo Telički ostali v Kaliforniji, pomerili se bodo namreč še s Sacramento Kings. Nato se bodo vrnili domov in pričakali Portland Trail Blazers.

goran dragić Ni vse blišč Šport Dragić razkril, zakaj se ne želi vrniti na All-Star tekmo
Komentarjev 4
  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 10:44 14.januar 2020.

    [ Like a newborn foal, the Dallas Mavericks franchise entered the world at 10:22 a.m. on May 1, 1980, wobbling boldly, naively, into the provocative realm of professional basketball.] Tako kot novorojenček žrebeta je franšize Dallas Mavericks ... Vir za ...prikaži več teličke: https://www.dallasnews.com/sports/mavericks/2019/05/01/happy-39th-birthday-to-the-dallas-mavericks-from-the-archives-a-look-back-at-the-franchise-s-may-1-1980-birth/

Sorodne novice