Šport > Košarka
3508 ogledov

Dončićev trener: "Dogajale so se šokantne reči."

carlisle lebron james Print Screen
Trener Dallasa Rick Carlisle in prvi zvezdnik LA Lakers sta si imela veliko povedati.

Kamere so med tekmo Dallasa in Los Angelesa ujele besedni dvoboj med Rickom Carlislom in LeBronom Jamesom. Vsebina pogovora ni znana, ugiba pa se, da so Jamesa zmotile stalne pripombe na sojenje.

Prvi je udaril Carlisle, ki je Jamesu nekaj zabrusil in izzval burno reakcijo. Gostujoči zvezdnik očitno ni bil navdušen nad slišanim, saj se je s trenerjem Dallasa spustil v besedni dvoboj in nadaljeval tudi po tem, ko je bil Carlisle že precej oddaljen.

luka dončić Težave Šport Donćić na robu z živci: "Kot da ne znam več igrati košarke."

"Kot vodja ekipe se moram postaviti za svoje fante. Na igrišču so se dogajale stvari, ki so bile naravnost šokantne," je dogajanje na parketu, kjer so Lakersi slavili s 129:114, po porazu povzel Carlisle.

Carlisle in James sta stara znanca. Leta 2011 sta se srečala v finalu, Dallas Mavericks pa so takrat s 4:2 zmagah premagali Miami Heat ter Jamesu odrekli prvi šampionski prstan, česar zvezdnik, menijo navijači teksaškega moštva, še vedno ni prebolel.

Luka Dončić Nastradal tudi dres Šport Tako frustriran Luka že dolgo ni bil

LeBron James je ob zmagi nad Dallasom dosegel še en mejnik, saj je na večni lestvici prehitel legendarnega Michaela Jordana po številu doseženih košev iz igre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice