Šport > Košarka
4718 ogledov

Luka Dončić izgubil vodstvo v glasovanju za tekmo vseh zvezd!

luka dončić Reševalni pas/Twitter
V četrtek zvečer so bili objavljeni drugi vmesni rezultati glasovanja za tekmo vseh zvezd...

Slovenski čudežni deček svetovne košarke Luka Dončić še kar naprej iz kroga v krog navdušuje gledalce po celem svetu, a vseeno to ni bilo dovolj, da bi zadržal svoje vodstvo v All-Star glasovanju, ko navijači izbirajo košarkarje, ki si po njihovem mnenju zaslužijo udeležbo na tekmi vseh zvezd.

Luka Dončić Navijači ogorčeni! Šport Blamaža All-Star glasovanja! Zakaj ne morem glasovati za Luko?

Luki še vedno odlično kaže, da se po lanski zavrnitvi prvič uvrsti na ta spektakel, ki se bo odvil v Chicagu v noči iz 16. na 17. februar.

Dončić je namreč še vedno na izjemnem drugem mestu! Prejel je namreč kar 3.277.870. glasov ter zaostaja le za LeBronom Jamesom, ki ga je prehitel s 3.359.871 glasovi.

Luka tako še vedno prepričljivo vodi med igralci na pozicija branilca na Zahodu, kjer je njegov najbližji zasledovalec James Harden zbral 2.167.269 glasov. Edini izmed igralcev Zahoda, ki je poleg Jamesa in Dončića zbral več kot tri milijone glasov, je le še LeBronov soigralec Anthony Davis s 3.124.446 glasovi,

Izmed igralcev Vzhoda pa je edini, ki je blizu vodilnima, le Giannis Antetokounmpo, ki se zaenkrat lahko pohvali s 3.259.383 glasovi. Še vedno med branilci Vzhoda vodi veliki Dončićev rival Trae Young, ki je zbral 1.389.628 glasov.

Potrebno je omeniti, da je trenutni vrstni red sestavljen le po glasovih, ki so jih oddali navijači, ki tvorijo le del skupne slike, saj bodo o sodelujočih na tekmi vseh zvezd odločali tudi glasovi trenerjev in igralcev ter nato tudi športnih novinarjev.

Že zdaj pa je znano, da se bo Luka vikenda v Chicagu lahko udeležil, saj bi tudi v primeru, da ga novinarji ter igralci ponovno spregledajo, lahko nastopil vsaj v tekmovanju v metu za tri točke.

luka dončić Lukov kriptonit Šport Hvalisanje iz Denverja: Tako smo ugasnili Dončića luka dončić Po tekmi Šport Vsi so nestrpno čakali Dončića, nato je sledil šok
Komentarjev 2
  • Kmodri 09:39 10.januar 2020.

    Zdaj pa v jok in na drevo.

  • ode 21:47 09.januar 2020.

    Ne more biti v Ameriki v tipično ameriškem športu najboljši nekdo, ki ni Američan. Dončiča precej Američanov sicer obožuje a večini pri dnu duše tli sovraštvo do njega, ker je pač preveč uspešen neameričan v Ameriki.

Sorodne novice