Šport > Košarka
14596 ogledov

Mediji domnevno odkrili, za koliko je podpisal Luka! Le trije v zgodovini za več

Luka Dončić, Jordan Reševalni pas/Twitter
Luka je zaostal le za Jordanom, LeBronom in Durantom.

Luka Dončić je podpisal pogodbo svojega življenja! Slovenski čudežni deček svetovne košarke je namreč nedavno postal zaščitni znak znamke Jordan, saj se je obvezal, da bo naslednjih pet let igral v Jordanovih športnih copatih.

luka dončić All-Star Šport Prvi vmesni rezultati so tu! Neverjetno, koliko glasov je že dobil Luka!

V tem času pa bo zaslužil neverjetno vsoto! Ameriški mediji naj bi se namreč uspeli dokopati do številk v pogodbi, ki jo je trenutno vodilni košarkar po številu glasov za tekmo vseh zvezd podpisal z znamenito znamko.

Luki je namreč nedavno potekla pogodba, ki jo imel sklenjeno s podjetjem Nike še iz časa, ko je igral za Real Madrid. V vmesnem obdobju je nosil številne različne proizvajalce ter si s fenomenalnimi predstavami, s katerimi se je celo spustil v borbo za MVP-ja lige, dvigoval ceno.

Mnogi so bili zainteresirani, toda na koncu je najkonkretnejša ponudba prišla s strani znamke Jordan, ki bo po poročanju nekaterih ameriških medijev Dončiću izplačala neverjetnih 100 milijonov dolarjev!

Luka naj bi namreč zaslužil kar 20 milijonov dolarjev na sezono, samo zato da bo na igrišču nosil "Jordanke". To je približno trikrat toliko, kot ga letno plača Dallas!

Dončić naj bi tako tako sklenil četrto najvišjo pogodbo za športne copate v zgodovini košarke. Pred njim so samo še košarkarska legende Michael Jordan, LeBron James in Kevin Durant, medtem ko je večkratni MVP lige Stephen Curry sklenil pogodbo enako Dončićevi.

Luka Dončić 2020-30 Šport Nespoštljivo ali le ignorantsko? Legenda dala košarico Dončiću! Luka Dončić Navijači ogorčeni! Šport Blamaža All-Star glasovanja! Zakaj ne morem glasovati za Luko?

 

Luka Dončić NBA Šport Velika priložnost za Dončića in kolege
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice