Šport > Košarka
1962 ogledov

Porzingis bi moral igrati, nato ga je zvilo

kristaps porzingis Epa
Kristaps Porzingis je bil do zadnjega trenutka predviden za tekmo z Oklahomo City Thunder.

Latvijski center Kristaps Porzingis je zaradi bolečin v kolenu odsedel novoletno tekmo med Dallas Mavericks in Oklahomo City Thunder.

Luka Dončić NBA Šport Luka znova odličen, na koncu pa drama

Porzingis bi sicer moral stopiti na igrišče, kjer je Dallas klonil s 101:106 ter se tako od starega leta poslovil z drugim zaporednim porazom, a so stvari tik pred zdajci dobile nepričakovan preobrat.

luka dončić Odločilni met Šport Dallas vse upe položil na Dončića, zgodilo se je tole

Center gostujočega moštva je pet minut pred začetkom srečanja začutil bolečine v kolenu. Ker je zaradi potrganih križnih vezi v preteklosti že moral izpustiti celo sezono, so se v njem takoj prižgali alarmi.

"Poskusil sem ogreti desno koleno, vendar občutek ni bil pravi. Povedal sem zdravnikom, ki so menili, da bi bilo pametneje počivati. Bolelo me je na določenih predelih. Nisem imel dobrega občutka," je pojasnil 24-letnik.

"Želel sem si pomagati soigralcem, a je dolgoročno zdravljenje pomembnejše od tega," je dodal.

Luka Dončić Marquese Chriss Dobil, kar je iskal Šport NBA pojasnila strogo kazen za napad na Dončića

Porzingis naj bi izpustil tudi prihajajočo tekmo z Brooklyn Nets. Trener Dallasa Rick Carlisle je povedal le to, da trenutno ne ve, kdaj bo košarkar spet nared za igro.

green dončić Sramotno Šport Kamera ujela zvezdnikovo reakcijo na odrivanje Dončića

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.