Šport > Košarka
934 ogledov

Eden največjih vseh časov: "Luka ni Magic!"

Gregg Popovich Profimedia
Legendarni trener Gregg Popovich je analiziral igro našega Luke Dončića ter bil prepoln hvale, toda...

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić se je v petek ponovno vrnil na parket, potem ko je zaradi poškodbe gležnja izpustil štiri tekme svojega Dallasa. Luka je ob svoji vrnitvi ponovno blestel ter pomagal Teličkom do zmage s 102:98 proti Ostrogam iz San Antonia, katere vodi legendarni Gregg Popovich.

Gregg Popovich Luka Dončić | Avtor: PrtSc PrtSc

Dončić je tekmo končal s 24 točkami, 10 skoki in 8 asistencami ter navdušil legendarnega "Popa", ki je že po koncu prve četrtine izjavil, da je Luka prava zver.

Tu pa se Popovicheva analiza čudežnega dečka svetovne košarke še ni končala, saj se je nekaj dni po tekmi z Dončićevim Dallasom natančneje lotil opisa Luke in njegove igre:

Magic Johnson in Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Žal mi je, da moram to reči, toda Luka ni Magic Johnson. Toda vseeno ima nekaj njegovega v sebi, da ima takšen pregled igre. Njegovo igro vodi intuicija in tega se ne da naučiti. Je odličen. Ne želim pritiskati nanj, da bi ga primerjal z Magicom, saj zato še ni pripravljen. Toda opravlja hudičevo dobro delo!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice