Šport > Košarka
20413 ogledov

Dončićev soigralec odločno: "To je navadno s*anje!"

tim hardaway Epa
V Dallasu se še vedno ni polegel prah po porazu proti Toronto Raptors.

Poraz z aktualnimi prvaki lige NBA, ob katerem Dallas ni mogel računati na Luko Dončića, ne bi bil tako boleč, če ne bi gostje po skoraj treh četrtinah tekme vodili kar za 30 točk.

luka dončić Realnost Šport Dallas na robu obupa: "Luka, če to bereš, prosim, vrni se!"

Dallas se je v tem delu tekme preveč sprostil, nato pa v zadnji četrtini ni našel recepta, kako zaustaviti razpoloženega Kyla Lowryja, ki je Toronto vodil do velikega preobrata in končne zmage.

Odgovornost za poraz je v celoti na svoja pleča prevzel Rick Carlisle. "Tole je bila moja krivda," je večkrat poudaril pred zbranimi ameriškimi novinarji. "Prevzemam polno odgovornost za to, kar se je zgodilo. Prenehali smo biti agresivni. Treba je čestitati Torontu, mi se nismo pravočasno odzvali. Moja krivda," je dodal trener.

slovenski navijači toronto Fantastično Šport Neverjetno, kaj je v Torontu doživel Dončić

Prevzemanju krivde in opravičevanju košarkarjev je ostro nasprotoval Tim Hardaway Jr., ki je bil s 16 točkami četrti najboljši strelec poraženega moštva.

"Ne," je zelo odločno dejal ameriški branilec, sin slovitega Tima Hardwayja, petkratnega udeleženca All-Star tekem. "To je navadno s*anje. Niti približno ni on kriv. Mi smo odgovorni. Moramo se soočiti s tem in gremo naprej," je povedal Hardway in optimistično dodal: "Poraz bo prebudil naš ubijalski instinkt in željo po zmagovanju. Veliko se lahko naučimo iz tega. Mislim, da je to najbolje, kar se nam je lahko zgodilo, še posebej v zgodnji fazi sezone."

rick carlisle Novo o stanju Šport Trener o Dončiću: "To napišite na lastno odgovornost." denver nuggets Prebil led Šport Zgodovinski trenutek za Slovenca, Dončić čestital med prvimi

tim hardaway | Avtor: Twitter Twitter

Komentarjev 7
  • techtoju 16:11 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • pondrighrepp 15:46 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • caudecli 13:24 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice