Šport > Košarka
10247 ogledov

Trener o Dončiću: "To napišite na lastno odgovornost."

rick carlisle Epa
Zdravstveno stanje slovenskega košarkarja se iz dneva v dan izboljšuje, so potrdili iz Dallasa.

V Dallasu še vedno nimajo točno določenega časovnega okvirja za vrnitev Luke Dončića po poškodbi desnega gležnja, a njegovo stanje se vztrajno izboljšuje, je po porazu proti Toronto Raptors sinoči v Kanadi potrdil trener Rick Carlisle.

luka dončić Realnost Šport Dallas na robu obupa: "Luka, če to bereš, prosim, vrni se!"

Dončić je z moštvom odpotoval na gostovanje v Kanado in se tako kot že nekajkrat doslej udeležil ogrevanja pred začetkom srečanja. Tudi tokrat je delal po prilagojenem programu, ki vsebuje trening meta za tri točke, izvajanje prostih metov ter šprint prek celega igrišča. Vse to še vedno poteka brez pretiranih fizičnih obremenitev.

"Vedno bližje smo. Vidite ga lahko pred tekmami, kako se njegova aktivnost povečuje iz dneva v dan. Vem, da počasi krepi svojo fizično pripravljenost. Točnega datuma za vnitev še nimamo," je povedal trener.

"Imamo tri dni časa, tako da je zagotovo možna vrnitev na prihajajočih tekmah po božiču. Nič še ni odločeno. Če kdo domneva, da bo Luka 26. decembra igral proti San Antoniu, naj to napiše na lastno odgovornost. Lepo bi bilo, če bi se tako izteklo, a do takrat je še daleč."

dallas mavericks jalen brunson Velika drama Šport Dallasu se je pošteno kolcalo po Dončiću

Dallas (19-10) bo 26. decembra v American Airlines Centru gostil moštvo San Antonio Spurs.

"Stanje se izboljšuje. Luka se lepo celi in zelo je vesten pri rehabilitaciji. Vse se premika v pravo smer.

Rick Carlisle

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice