Šport > Košarka
6868 ogledov

Sanjsko: Dončić pred pogodbo z Jordanom

Reševalni pas/Twitter
V NBA dobro obveščeni novinar Shams Charania je tvitnil, s kom bo Luka Dončić podpisal dolgo pričakovano pogodbo za športno obutev.

Super zvezdnik Dallas Mavericks Luka Dončić končuje dogovor z znamko športne obutve Jordan, je razkril novinar Shams Charania.

Luka Dončić Video Šport Nenavaden izbor pesmi ob podelitvi nagrade Luki Dončiću

Luka Dončić dobro okreva po poškodbi gležnja, v premoru od igranja pa je veliko novic z zvezdnikom Dallas Mavericks povezanih s podpisom pogodbe za športno obutev.

 | Avtor: Instagram Instagram

kristaps porzingis "Skrivnost" Šport Porzingis razkril, kako Dallas zmaguje brez Dončića

Že dolgo se znotraj NBA govori o bogati ponudbi, ki jo čaka košarkarski zvezdnik. Prav vsi giganti želijo Dončića gledati v svoji opremi. Slovenski reprezentant je med udejstvovanjem v NBA preizkusil že veliko različnih modelov. Pred nekaj dnevi so ameriški mediji povzeli koeficiente na nekaterih stavnicah, ki so uporabnikom ponudile napoved o naslednjem Dončićevem opremljevalcu. Vodil je Under Armour, sledila sta Nike in Jordan, nekaj možnosti so stavnice pripisovale še Adidasu in Reeboku.

Obraz znamke Jordan Brand je tudi letošnji prvi nabor drafta Zion Williamson, športne copate, ki jih izdeluje izdeluje Nike v sodelovanju z legendarnim Michaelom Jordanom, pa nosijo še nekateri znani košarkarji: Russell Westbrook, Blake Griffin, Chris Paul in Jimmy Butler. Dončiću je letos jeseni potekla pogodba z znamko Nike, nekateri pa že napovedujejo, da bo dobil svojo lastno serijo športnih copat LD 77.
 

luka dončić Nenavadno Šport To so Dončića silili početi pred tekmo

Kot kaže se je Dončić odločil, saj je na Instagramu objavil fotografijo modrih športnih copat znamke Jordan Brand, kmalu za tem pa je s tvitom namigovanja podkrepil še Shams Charania, ki je zapisal, da bo Dončić podpisal večletno pogodbo z znamko Jordan Brand. Prav tako je novico potrdil dobro obveščeni novinar medijske hiše The Athletic Tim Cato Podrobnosti še niso znane, namiguje pa se, da bi utegnila biti petletna pogodba večja od 100 milijonov dolarjev.

Komentarjev 1
  • ode 12:31 22.december 2019.

    Urc, pa tako življenje s 100M$, ko se moraš, obdan z varnostniki, stalno ozirati čez ramo. Čemu toliko denarja, ko ga v življenju me moreš niti zapiti niti zajesti niti zaf.....