Šport > Košarka
2577 ogledov

Spopad gigantov pod vprašajem, LeBron pod plazom kritik

LeBron James LA Lakers Epa
Težko pričakovani božični mestni derbi bi lahko bil močno okrnjen.

V letošnji sezoni na vrhu zahodne konference v ligi NBA kraljujeta ekipi iz "mesta angelov" - Los Angeles Lakers in Los Angeles Clippers.

Moštvi sta se udarili že na uvodni dan sezone, ko si bili boljši Clippers. A vendarle je šlo le za začetek nove zgodbe, precej več o razmerju med zasedbama pa bi moral povedati božični derbi v Staples Centru.

A lahko se zgodi, da bodo mnogi razočarani. Prvi zvezdnik Jezernikov in lige - LeBron James, bi namreč lahko srečanje izpustil zaradi poškodbe.

Luka Dončić NBA Šport Danes zvečer igra Dallas. Ali tudi Dončić? Tu je odgovor ...

Gre za načeto prsno mišico, iz tabora Lakers pa so sporočili, da je James vprašljiv za nocojšnjo tekmo proti Denver Nuggets. Ker božični derbi sledi že dva dni kasneje, so mnogi v skrbeh za njegovo zdravje. Poleg prsi naj bi imel težave tudi s stegensko mišico.

James je pred dnevi, ko so ga povprašali o početju prvega zvezdnika Clippers - Kawhija Leonarda, ki redno izpušča tekme v interesu boljše fizične pripravljenosti, posredno izstrelil strupeno puščico v Leonardovi smeri. "Ko sem zdrav, igram," je pomenljivo dejal nekdanji as Cleveland Cavaliers in Miami Heat.

V mnogih pogovornih oddajah zdaj Jamesa obsojajo, ker pri starosti petintrideset let še vedno igra ogromno minut in skuša ekipi pomagati na vsaki tekmi. Številni so mnenja, da bi se moral tudi sam posluževati rednih počitkov, tako kot Leonard.

LA Lakers so po neuspehih proti Indiana Pacers in Milwaukee Bucks prvič v sezoni doživeli dva zaporedna poraza, a so še vedno suvereno na vrhu Zahoda z izkupičkom 24 zmag in petih porazov.

Rick Carlisle in Luka Dončić RAZKRITO Šport Carlisle o stavku, ki ga je prepričal o kakovosti Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice