Šport > Košarka
1813 ogledov

Bližnje srečanje Dončića in LeBrona pod vprašajem

LeBron James LA Lakers Epa
Trikratni prvak lige NBA se sooća z zdravstvenimi težavami.

Ameriški košarkarski zvezdnik LeBron James si je poškodoval desno prepono in za ekipo Los Angeles Lakers verjetno nekaj časa ne bo mogel igrati. Že lani je, prav tako ob božičnem času in po poškodbi leve prepone, najhujši v karieri, potem manjkal na 27 tekmah svoje ekipe.

Luka Dončić Povratek Šport Vrnitev zveri, ki sliši na ime Dončić

Tokrat je bolečine začutil v prvi četrtini ob sredinem porazu proti mestnim tekmecem Clippers. Možno je, da ga ne bo na parketu tudi v noči na ponedeljek po slovenskem času, ko bo njegovo moštvo gostilo Dallas Luke Dončića, poročajo ameriški mediji.

James pa upa, da bo pred tem stopil že na parket v sobotnem dvoboju s Portlandom. "Po pravici povedano menim, da tudi moj nastop s Portlandom ni nekaj, kar bi že odpisal. Moje telo je vedno zelo obremenjeno, rabi počitek in ustrezno strokovno obravnavo, da si opomore. Če se bom dobro počutil, potem bom igral. Toda počakajmo, da bomo videli, kako se bo vse skupaj razvilo," je dejal James.

V tej sezoni ima LeBron James povprečje 25,7 točk, 7,5 skoka in 10,6 podaje na tekme, pri asistencah je na čelu lige.

Luka Dončić Air Jordan XXX4 Foto Šport Dončić prvič v opremi "svoje" znamke
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice