Šport > Košarka
680 ogledov

Dallasov trener s to novico razveselil Dončićeve navijače po celem svetu

Rick Carlisle in Luka Dončić Profimedia
Dončić se ponoči vrača na parket!

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki je zadnje štiri tekme izpustil zaradi zvina gležnja, se v noči na petek po slovenskem času vrača na košarkarski parket severnoameriške lige NBA. To je danes za dallaško radijsko postajo The Ticket potrdil trener Dallas Mavericks Rick Carlsile, poroča ameriška mreža ESPN.

Dončić, ki se je poškodoval na tekmi proti Miamiju 14. decembra, je izpustil zadnje štiri tekme, zdaj pa naj bi bil nared za domačo tekmo proti San Antoniu, čeprav je njegov nastop veljal za vprašljivega.

V torek je že treniral skupaj z ekipo, a so pred potrditvijo vrnitve čakali, kako se bo njegov gleženj odzval na napore.

Slovenski košarkar, ki je danes potrdil, da bo naslednjih pet let nosil športne čevlje znamke Jordan Brand, ima sicer tretje strelsko povprečje lige z 29,3 točke, temu pa v povprečju na tekmo doda še 9,6 skoka in 8,9 podaje.

Luka Dončić Družina leti skupaj Šport Konec sage! Luka podpisal! luka dončić Zmaga v Britanijo Šport Tako se je Luka odrezal v glasovanju za evropskega športnika leta Luka Dončić All-Star Šport Začenja se glasovanje za Dončića in tekmece

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice