Šport > Košarka
5583 ogledov

Preobrat v bitki za Dončićev podpis

Luka Dončić Epa
Slovenski košarkarski zvezdnik bo lahko izdatno iztržil svoje odlične predstave onstran Atlantika.

Luka Dončić trenutno celi poškodbo gležnja pred nadaljevanjem zaenkrat sila uspešne sezone njegovih Dallas Mavericks.

Dončić ob vseh statističnih presežkih, ki jih redno dosega, postaja pravi superzvezdnik in eden najbolj prepoznavnih obrazov lige NBA. To pa seveda prinaša nove dohodke.

Pred kratkim smo pisali o zaščiti Dončićeve osebne znamke, že nekaj mesecev pa se veliko poroča o obutvi izjemnega Ljubljančana.

luka dončić Trženje Šport Dončić zaščitil svoje ime, iztoženi denar ne bo šel v njegov žep

Košarkarski zvezdniki namreč lahko dobijo ogromno denarja s strani uveljavljenih znamk, da bi nosili njihovo obutev. In vsi giganti želijo Dončića gledati v svoji opremi. Slovenski reprezentant je med udejstvovanjem v NBA preizkusil že veliko različnih modelov.

Pred nekaj dnevi so ameriški mediji povzeli koeficiente na nekaterih stavnicah, ki so uporabnikom ponudile napoved o naslednjem Dončićevem opremljevalcu.

Vodil je Under Armour, sledila sta Nike in Air Jordan, nekaj možnosti so stavnice pripisovale še Adidasu in Reeboku.

Luka Dončić | Avtor: Epa Epa

Zdaj naj bi se, če gre verjeti rednim poročevalcem o ligi NBA, zgodil preobrat. Dončić naj bi kmalu podpisal pogodbo z znamko Air Jordan.

Ta seveda nosi ime po slovitem Michaelu Jordanu, pod svoje okrilje pa je nedavno privabila prvi izbor letošnjega nabora - trenutno prav tako poškodovanega Ziona Williamsona.

Dončić na naslednjih dveh tekmah Dallasa v Philadelphii in Torontu ne bo zaigral, na parket bi se lahko vrnil čez šest dni na domačem srečanju proti San Antonio Spurs.

Luka Dončić Osupljiva številka Šport Dončićeva ekipa podira rekorde
Komentarjev 1
Sorodne novice