Šport > Nogomet
1363 ogledov

Luka navdušen nad Nemčevo nogometno mojstrovino, ta mu ni ostal dolžan

Toni Kroos EPA
Nemec je presenečenega vratarja premagal s pravo nogometno mojstrovino, kar je navdušilo celo Luko Dončića!

Trenutek predkanosti ter natančnosti je bil dovolj, da je na semaforju pisalo 1:0 za Real! Avtor tega genialnega zadetka je bil Nemec Toni Kroos, ki je zadel za vodstvo proti Valencii v polfinalu španskega Superpokala.

30-letni Nemec je namreč opazil, da nasprotni vratar Jaume Domenech stoji nekoliko iz vrat ter ugovarja pri glavnem sodniku, zato se je odločil, da udarec iz kota izvede tako, da strelja naravnost na gol.

Kroos je tako s pravo mojstrovino poskrbel za vodstvo z 1:0, medtem ko sta delo dokončala Isco in Luka Modrić. Častni zadetek za Netopirje in rezultat 3:1 je v sodnikovem podaljšku z enajstmetrovke dosegel Dani Parejo.

Nad Nemčevo mojstrovino pa je bil naravnost navdušen slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić, ki je včasih branil barve košarkarske ekipe Real Madrida.

Svojega velikega prijatelja je kar preko socialnega omrežja imenoval za čarovnika, na kar se je Kroos tudi kmalu odzval. Najprej mu je poslal poljub, nato pa mu zaželel veliko sreče na tekmi proti ekipi Denver Nuggets ter mu obljubil, da bo tekmo gledal ter navijal za Slovenca tudi sam.

Toda tudi Kroosova vzpodbuda ni bila dovolj, saj je Luka ponovno sicer odigral zelo dobro tekmo, a bil na koncu s svojim Dallasom vseeno poražen s 106:107.

luka dončić Lukov kriptonit Šport Hvalisanje iz Denverja: Tako smo ugasnili Dončića luka dončić sladko maščevanje Šport Dončić pojedel dve banani, nato se je zgodilo tole
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice