Šport > Košarka
6065 ogledov

Kleber ni vedel, kaj se dogaja: "Saj veste, da nisem Luka?"

luka dončić Epa

Dallas Mavericks so v noči na petek v American Airlines Centru premagali Brookly Nets (123:111) za 22. zmago v  sezoni (22-12). Prvi strelec domačega moštva je bil znova Luka Dončić z 31 točkami, 13 skoki in sedmimi podajami.

Seth Cury je k zmagi prispeval 25 točk, Maxi Kleber pa jih je dodal 18, kar je njegov najboljši točkovni izkupiček sezone. V statistiko je vpisal še štiri skoke, podajo in tri blokade (indeks 17).

Nemški košarkar je zadel kar šest od sedmih metov iz igre (86%) ter tri od štirih poskusov za tri točke (75%). "Imeli smo nekaj težav z zmagovanjem domačih tekem. Želeli smo se jih lotiti s pravim pristopom. Igrali smo fizično in čvrsto od samega začetka. To je bil pravi način," je povedal 27-letnik, ki ga je pred garderobo pričakala gruča ameriških novinarjev.

Kleberja je bil nad prizorom izredno presenečene, saj je takšno medijsko obleganje običajno rezervirano za slovenskega košarkarja.

"Saj veste, da nisem Luka, kajne?" je novinarje nasmejal 208 centimetrov visoki center, ki je odlično zapolnil vrzel ob odsotnosti Kristapsa Porzingisa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice