Šport > Košarka
693 ogledov

Vse, česar se dotakne, postane zlato! Dokumentarec o Dončiću v samem vrhu

Luka Dončić Profimedia
Zvočni dokumentarec o Dončiću med desetimi najboljšimi na svetu.

Mednarodno združenje športnih novinarjev (AIPS) je objavilo seznam desetih kandidatov za nagrado v kategoriji zvočne oddaje. Med njimi je tudi športni novinar Radia Slovenija Luka Petrič, ki se je skupaj s Francijem Pavšerjem podpisal pod angleški zvočni dokumentarec Luka Dončić: becoming Wonderboy.

Pavšer je leta 2018 posnel radijski portret o Luki Dončiću Na poti med zvezde, ki se je lani v kategoriji najboljših zvočnih oddaj uvrstil na četrto mesto. Pozneje pa sta skupaj s Petričem uspešno priredila angleško verzijo, ki letos kandidira za najvišja mesta.

Luka Dončić Gospodar lige Šport Dončić jih ima več kot celotna NBA skupaj Luka Dončić Video Šport Razjezil Dončića, ta s provokacijo "ubil" glasnega tekmeca

V kategoriji za najboljše zvočne oddaje je bil lani na seznamu tudi Slavko Jerič iz MMC RTV Slovenije za polurni radijski fejton o Goranu Dragiću. Letos pa se je Jeričeva kolumna o Lindsey Vonn Kaj nas uči zgodba Lindsey Vonn in kateremu delu nismo pripravljeni prisluhniti? prav tako uvrstila med 30 kandidatk za najboljšo kolumno.

V kategoriji najboljše slike pa se je v ožji izbor 30 uvrstila Nina Jelenc.

Zmagovalci bodo znani 3. februarja v Budimpešti.

Luka Dončić Mr. Triple Double Šport Kakšna predstava! Luka eksplodiral v tretji četrtini luka dončić Zahtevajo spremembe Šport Dallas ima dovolj situacije z Dončićem: "To ni prav!" luka dončić Jezen nase Šport Dončić poklapan: Bilo je grozno
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice