Šport > Košarka
1221 ogledov

Dragiću se to letos še ni pripetilo

goran dragić Epa
Moštvo Gorana Dragića je prvič v letošnji sezoni izgubilo dve zaporedni tekmi.

Slovenski zvezdnik lige NBA Goran Dragić je s svojo ekipo Miami Heat v severnoameriški ligi NBA tokrat gostoval pri New York Knicks, ki so v domači dvorani Madison Square Garden zmagali s 124:121. J

unak večera pri kratkohlačnikih je bil Julius Randle, ki je 11 od svojih 26 točk dosegel v zadnji četrtini, RJ Barrett jih je k zmagi dodal 23.

Dragić je s klopi tokrat odigral 24 minut tekme in dosegel šest točk, dva skoka in štiri podaje. Prvi strelec Miamija je bil sicer Jimmy Butler s 25 točkami, temu je dodal še deset skokov, Kendrick Nunn je za tretjo najboljšo ekipo vzhodne konference prispeval 20 točk.

goran dragić | Avtor: Epa Epa

Košarkarji Miamija so prvič to sezono izgubili dve tekmi zaporedoma. "To ni naš prvo rodeo. Ni treba zganjati panike," je po tekmi dejal trener Miamija Erik Spoelstra, potem ko so njegovi varovanci pred tem izgubili tudi proti Brooklyn Nets, in prepričano dodal: "Ne bo nam treba na novo zavrteti kolesa. Dobro vemo, kako je treba igrati. Le vrniti se bomo morali na stara pota."

Naslednja tekma vročico čaka v sredo, ko bo doma gostila San Antonio Spurs.

Liga NBA, izidi:

New York Knicks - Miami Heat 124:121
(Goran Dragić: 6 točk, 2 skoka, 4 podaje za Miami)
Washington Wizards - Utah Jazz 116:127
Brooklyn Nets - Atlanta Hawks 108:86
Toronto Raptors - San Antonio Spurs 104:105
Memphis Grizzlies - Golden State Warriors 122:102
Denver Nuggets - LA Clippers 114:104
Phoenix Suns - Charlotte Hornets 100:92

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice