Šport > Košarka
6533 ogledov

Zvezdnik znorel: "Luka najboljši 20-letnik? To je je*ena laž."

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Sloviti ameriški raper ima zelo podcenjujoč pogled na Luko Dončića.

Medtem ko se slovenskemu čudežnemu dečku družno klanja celotna košarkarska srenja, vključno s tistimi, ki so napovedovali, da se bo beli dragulj po prestopu v ligo NBA izgubil v sivem povprečju, pa nekateri še vedno vztrajajo, da je Luka Dončić precenjen.

Košarkar Dallasa je obče priznan kot najboljši 20-letnik, ki je kdajkoli igral v ligi NBA, čemur odločno nasprotuje eden najslavnejših glasbenikov na svetu in velik košarkarski navdušenec Snopp Dogg.

Ta se je v razpravo o Luki vmešal med tekmo Dallasa in Los Angeles Lakers. 

luka dončić Težave Šport Donćić na robu z živci: "Kot da ne znam več igrati košarke."

"Pravijo, da je Luka Dončić najboljši 20-letnik. To je je*ena laž. Saj je dober, ampak ni najboljši 20-letnik, ki je kdajkoli igral v NBA ligi. Ne bodite nespoštljivi do Mosesa Malona, Kobeja Bryanta, LeBrona Jamesa, Kevina Garnetta. Pri 20 letih so dominirali v ligi, ki je bila veliko težja, kot je danes," je dejal sloviti raper.

"Luka nima šans niti v tej pomehkuženi ligi, poglejte, pometamo z njimi," je ob vodstvu jezernikov za 16 točk pripomnil Dogg. "Luka ima samo 14 točk in on naj bi bil najboljši 20-letnik vseh časov? Morda v Evropi, ne pa v ZDA. Dober je, vendar ni najboljši 20-letnik, kar sem jih videl, pa gledam košarko že od 70-ih let," je dodal.

goran dragić NBA Šport Dragiću se to letos še ni pripetilo

snoop dogg | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 3
  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 17:27 13.januar 2020.

    Še en pozabljen metuzalem, ki zlorablja Luka za samopromocijo. Se bo pač moral sprijazniti, da je igra napredovala. Res je le to, da je od nekdanjega načina igranje ostalo le pretepanje Luka.

  • izi 15:11 13.januar 2020.

    v bistvu je res, kar je napisal... pa obožujem Luko, da ne bo pomote. Kdor se spominja, kako je igral Kobe, ko je bil 20 let star, lahko to samo potrdi. Nekaj nas pa vseeno je, ko smo gledali tekme ...prikaži več včasih cele, ne samo izrez najboljših potez na YouTubu

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 10:28 13.januar 2020.

    Snopp Dogg je na sliki,na hiter tak ko Chris Bosch.Ja sej je prav povedal.Če je mulec tolk priljubljen,zakaj ga potem toliko garbajo (prekrški).Pa tudi njegovi soigralci rečejo,saj imamo veliko dobrih igralcev,tudi brez njega bo šlo(poškodba).