Šport > Košarka
48318 ogledov

Zadnji zapis Kobeja nekaj ur pred smrtjo

kobe bryant EPA
Poklon enega velikana košarke drugemu.

V zadnjem zapisu na Twitterju se je Kobe Bryant poklonil LeBronu Jamesu. LeBron James je namreč po sobotni tekmi prehitel Kobeja Bryanta na lestvici košarkarjev z največ doseženimi točkami v ligi NBA.

Na vrhu lestvice je Kareem Abdul-Jabbar (38.387), sledi mu Karl Malone (36.928), na tretjem mestu je po sobotni tekmi LeBron James (33.644), točko za njim na četrtem mestu pa je Kobe Bryant (33.643). Prvo peterico zaključuje Michael Jordan (32.292).

Kobe se je na Twitterju poklonil dosežku LeBrona Jamesa. Slednji je po tekmi dejal, da je vesel, da ga omenjajo v isti sapi kot Bryanta, "enega najboljših košarkarjev, kar jih je igralo" in "enega najboljših igralcev LA Lakers v zgodovini". 

Kobe Bryant je umrl v strmoglavljenju helikopterja v bližini Calabasasa, severozahodno od Los Angelesa. V strmoglavljenju je umrla tudi košarkarjeva 13-letna hči Gianna. Poleg njiju je bilo na krovu še sedem ljudi. 

V nesreči je umrla košarkarska trenerka Christina Mauser, trener baseballa John Altobelli, njegova žena in hči. Identiteta pilota in dveh žrtev še ni bila potrjena. 

Policija je potrdila, da je bila na območju gosta megla in da je helikopter dlje časa krožil nad območjem. Kaj je bil vzrok nesreče, bo pokazala preiskava, ki bi lahko trajala nekaj tednov, saj je helikopter strmoglavil na precej nedostopnem terenu.  

Kobe Bryant Umrl Kobe Bryant Šport Svet košarke zavit v črno: umrl je Kobe Bryant
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice