Šport > Košarka
3076 ogledov

Kobe izrazil, kako želi, da se ga spominjamo. Besede zdaj odmevajo...

Kobe Bryant Reševalni pas/Twitter
Kobe Bryant je v intervjuju pred svojim košarkarskim slovesom razkril, po čem si želi, da bi se ga ljudje spominjali. Ob njegovem tragičnem slovesu so besede dobile še globlji pomen...

Eden največjih košarkarjev ter športnikov vseh časov Kobe Bryant je v nedeljo skupaj s svojo hčerko in še sedmimi osebami tragično preminil v helikopterski nesreči ter zavil svet v črno.

Kobe Bryant Prvi izsledki Šport Tako malo je manjkalo, da bi se izognili tragediji

Številni navijači, zvezdniki, nekdanji soigralci, prijatelji ter tudi nasprotniki iz lige NBA iz minute v minutu objavljajo srce parajoča sporočila v spomin na legendarnega košarkarja.

Na enega največjih vseh časov so se spomnili tudi pri ESPN-u, kjer so objavili posnetek delčka intervjuja iz leta 2015, ko Kobe govori o koncu svoje kariere. Objavili so kader, ko legendarni košarkar razlaga, kako želi, da bi se ga ljudje spominjali. Govoril je seveda le o tem, kako si želi, da bi se ga spominjali po koncu športne poti, toda po njegovi tragični prezgodnji smrti so te besede dobile še globlji pomen:

"Vedno sem govoril, da želim, da si me ljudje zapomnijo kot igralca, ki ni zapravil niti trenutka, ki ni zapravil niti dneva ter ki kljub vsem talentom, s katerimi ga je blagoslovil bog, ni nikoli ničesar jemal za samoumnevno. Da se me spomnijo kot osebo številnih talentov, ki je napravila vse, kar je lahko, da preseže vse svoje zmožnosti ter postane najmočnejši igralec v ekipi. Mislim, da je to zelo močno sporočilo, katerega upam da bodo sedanji igralci, ter igralci ki prihajajo, še naprej predstavljali."

Kobe Bryant Kateri je najlepši? Šport Tu so številni predlogi, kako naj bi v Kobejevo čast spremenili logo lige NBA kobe bryant Magazin Prve informacije o stanju Kobejeve žene Vanesse Kobe Bryant nesreča Prva poročila Šport To so grozljive podrobnosti Bryantove nesreče Tracy McGrady Kobe Bryant Šport McGrady: "Kobe je govoril, da bi rad umrl mlad"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice