Magazin > VIP
31935 ogledov

Nesreča Kobeja Bryanta: Med žrtvami tudi žena pevca

Kobe Bryant Reševalni pas/Twitter
Njeno smrt je potrdila županja.

V nesreči, v kateri sta umrla 41-letni Kobe Bryant in njegova 13-letna hčerka Gianna, je umrl tudi pilot izkušeni Ara Zobayan, trener baseballa John Altobelli, njegova žena in hčerka Alyssa, ki bi morala tako kot Gianna včeraj nastopiti na košarkarski tekmi, ter Sarah Chester in njena najstniška hči Payton.

Županja kraja Costa Mesa, Katrina Foley, pa je sedaj sporočila, da je v nesreči življenje izgubila tudi žena pevca Matta Mauserja iz skupine TiajuanaDogs. "Ravnokar sem izvedela, da je naš čudoviti Matt Mauser iz skupine TiajuanaDogs izgubil ženo Christino. Trenirala je dekliško ekipo,“ je zapisala na Twitterju.

Novico je potrdil tudi Mauser. "Moji otroci in jaz smo skrušeni. Danes smo v helikopterski nesreči izgubili čudovito ženo in mamo. Prosim, spoštujte našo zasebnost. Hvala za vse želje. Veliko nam pomenijo,“ je zapisal na Facebooku.

Komentarjev 3
  • bebo2 18:33 27.januar 2020.

    Kako je možno da še zdaj sploh ne vejo točno kdo je bil v helikopterju?

  • AnzeSmolej 17:49 27.januar 2020.

    Mongolija je zaprla meje s Kitajsko!

  • AnzeSmolej 16:28 27.januar 2020.

    Boste kaj napisali o Corona Virosu?!?!? Na kitajskem je že preko 100.000 obolelih , vsak okuži okoli 14 ljudi, računajte! Prvi primer tudi že v Klagenfurtu v Avstriji! Dobro jutro!