Šport > Košarka
56748 ogledov

Srhljivo! Pred leti napovedal Kobejevo usodo, o njegovem koncu posneta risanka

Kobe Bryant, risanka Reševalni pas/Twitter
Tragičen konec košarkarske legende je bil napovedan že pred osmimi leti, obstaja celo risanka strmoglavljenja helikopterja.

Tragična smrt Kobeja Bryanta je pretresla svet. V srcih športnih oboževalcev po celem svetu je ostala neverjetna praznina, medtem ko se poizkušajo sprijazniti, da enega največjih ter najbolj oboževanih košarkarjev na svetu ni več med nami.

Kobe Bryant Komentar Šport Ste poznali Kobeja? Zakaj potem takšen šok?

Legendarna "Črna mamba" je namreč preminila v helikopterski nesreči, da pa je tragedija še večja, je bilo na krovu še osem preostalih oseb, med drugimi tudi Kobejeva hčerka Gianna Maria, izmed katerih ni nihče preživel.

Svet in splet so tako preplavile številne informacije o nesreči ter še številčnejša poslovilna sporočila, ko se zvezdniki ter navadni ljudje za večno poslavljajo od enega največjih športnikov vseh časov.

Na Twitterju pa se je v tej poplavi informacij še posebej izpostavila starodavna objava, ko je uporabnik .Noso leta 2012 napovedal prav takšen konec legendarnega košarkarja.

"Kobe bo umrl v helikopterski nesreči," se je glasila objava uporabnika .Noso iz leta 2012. Uporabnik se je v urah po Kobejevi nesreči za svojo objavo opravičil.

Da pa bo celotna zadeva še bolj srhljiva, ni Kobejevo nesrečo napovedal le nek neznani uporabnik Twitterja, temveč je bila pred dvema dobrima letoma posneta celo risanka, kjer pa se Bryant iz helikopterske lupine na koncu vendarle uspe izvleči živ, čvrsto držeč svoje trofeje.

kobe bryant mark cuban Lepa gesta Šport Tako so se v Dallasu poklonili Kobeju Bryantu Luka Dončić V šoku Šport Dončič: "Prosim, ne! To ne more biti res!"

 

 

Komentarjev 6
  • ponsicar 06:22 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • dramafid 04:32 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • ourunem 02:43 29.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice