Šport > Košarka
3420 ogledov

Solze prepojile tla Los Angelesa, navijači skrušeni

1/22
Epa
Smrt ameriškega košarkarja Kobeja Bryanta se je dotaknila na milijone ljudi po vsem svetu.

Po objavi ameriških medijev, da se je v helikopterski nesreči v okolici Los Angelesa smrtno ponesrečil Kobe Bryant, se je k Staples Centru, kjer je pokojnik dolga leta blestel v dresu Los Angeles Lakers pustil, pričele zgrinjati trume navijačev, da bi se poklonile košarkarski legendi in preostalim osmim žrtvam tragične nesreče.

Kobe Bryant Umrl Kobe Bryant Šport Svet košarke zavit v črno: umrl je Kobe Bryant

"Hvala, Kobe," in pa "MVP, MVP," je odmevalo v okolici slovite dvorane, v kateri je Bryant domoval kar dve desetletji in kjer se je v zgodovino zapisal kot eden največjih "Lakerjev" vseh časov.

"Bil je kot član naše družine," je v solzah za ameriške medije dejal 41-letni navijač Jerson Castillo. "Molil sem, da gre za lažne novice. Tega še dolgo ne bom mogel sprejeti," je dodal.

Luka Dončić V šoku Šport Dončič: "Prosim, ne! To ne more biti res!"

Castillo je tragično novico izvedel med pleskanjem hiše. Takoj je prekinil z delom in se podal proti Staples Centru, kjer so se zbrale nepregledne množice skrušenih navijačev.

"Mesto krvavi," je dejal 24-letni Edgar Ruiz, ki je moral ob novici o smrti priljubljenega košarkarja ustaviti ob robu ceste, saj ni bil zmožen nadaljevati vožnje.

"Vedno smo čutili njegovo energijo, kadar je vstopil v dvorano. Kobe je bil moj idol. Navijače je navdihovala njegova delovna vnema. To je zelo težko sprejeti, saj je imel zares ogromen vpliv na našo skupnost. Veliko je naredil za Los Angeles," je povedal Ruiz in dodal: "Pozdravil je vsakega izmed nas. Bil je ljudski človek."

Kobe Bryant Šport Znanih še več podrobnosti grozljive nesreče

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.