Šport > Košarka
3613 ogledov

Sramotna blamaža BBC-ja: Tragično se je ponesrečil LeBron James?

LeBron James in Kobe Bryant Profimedia
BBC je ob novici o smrti legendarnega košarkarja pomešal Kobeja Bryanta in LeBrona Jamesa.

Uglednemu britanskemu BBC-ju se je pripetila neverjetna napaka tekom poročanja o smrti enega izmed najboljših košarkarjev vseh časov, Kobeja Bryanta.

Na BBC-ju so pojasnjevali, da je Bryant tragično preminul v nedeljo 26. januarja, po kolažu Kobejevih fotografij pa so v drugem delu poročila o tregični smrti Črne mambe zavrteli posnetke LeBrona Jamesa.

BBC-jev prispevek je nemudoma izzval številne negativne reakcije otoške ter svetovne javnosti, ki je bila zelo kritična do britanske televizije ter BBC v večini komentarjev označila za sramoto.

BBC-ju so ljubitelji Kobeja Bryanta najbolj zamerili dejstvo, da pri montaži posnetka niso opazili niti tega, da na hrbtu LeBrona piše James in ne Bryant.

Prav tako so pri BBC-ju naleteli na neodobravanje javnosti, ko so poizkušali celotno zgodbo o pomešanju igralcev zaključiti zgolj s skopim pojasnilom enega izmed urednikov BBC-ja, Paula Royalla.

"Tekom nocojšnjega poročanja o smrti Kobeja Bryanta smo v oddaji News Ten na BBC-ju v delu poročila zmotoma uporabili slike LeBrona Jamesa. Opravičujemo se za to človeško napako, ki je bila izpod naših običajnih standardov," je zapisal Royall.

Kobe Bryant Komentar Šport Ste poznali Kobeja? Zakaj potem takšen šok? Toronto Raptors Plemeniti dogovor Šport Srce parajoče, kaj sta si v Kobejevo čast med igro privoščili NBA ekipi Kobe Bryant, risanka Grozljiva slutnja Šport Srhljivo! Pred leti napovedal Kobejevo usodo, o njegovem koncu posneta risanka lebron james Srce parajoče Šport LeBron se je zlomil po pristanku na letališču Michael Jordan Svet joče Šport Oglasili so se Jordan, Ronaldo, Messi, Đoković,...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice