Magazin > VIP
18760 ogledov

Kobe Bryant: Usodnemu letu se je za las izognila hčerka ene od žrtev

christina mauser Facebook
Na helikopterju bi morala biti tudi hčerka Christine Mauser.

Christina Mauser, ki je dekleta na akademiji Mamba, ki jo je ustanovil Kobe Bryant, trenirala košarko, je bila ena od žrtev helikopterske nesreče, o kateri ta teden govori ves svet. 

Njen mož Matt, pevec skupine Tijuana Dogs, je za medije spregovoril o boleči izgubi in strahovih, ki jih ima sedaj kot oče samohranilec, ki mora poskrbeti za tri majhne otroke, stare med tri in enajst let.

"Kako naj otrokom povem, da njihove mamice ni več? Kričali so in jaz sem jih držal,“ je povedal o trenutku, ko je moral otrokom povedati za tragično vest.
 
Mauser je tudi izjavil, da je Kobe ženo sam izbral za mesto trenerke, saj je bila neverjetna. Tistega usodnega dne so bili vsi na poti na tekmo, ko je helikopter strmoglavil. Mlajša skupina bi morala prav tako nastopiti, a je bila tekma odpovedana. Če ne bi bila, bi bila v helikopterju tudi Christinina 11-letna hči ...

Pevec je tudi povedal, da se je Christina pogostokrat peljala s Kobejevim helikopterjem in da je bil zaradi tega vsakič živčen. Rekel pa ji ni nikoli nič, saj je ženino kariero podpiral. "Ponosen sem bil nanjo. Neverjetno jo je bilo gledati, ko je bila na igrišču. Ponosna je bila na dekleta, oboževala jih je,“ je še povedal vdovec.

kobe bryant Magazin Prve informacije o stanju Kobejeve žene Vanesse
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.