Šport > Košarka
23317 ogledov

Dončić se je obrnil nanj: "Prosim, če tole javno objaviš."

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Slovenski košarkar se je na ameriškega novinarja obrnil s posebno prošnjo.

V nedeljo sta se v derbiju 26. kroga španske La Lige pomerila večna rivala Real Madrid in Barcelona. Na veliko veselje Luke Dončića so se zmage veselili galaktiki (2:0), ki so s tem prevzeli vodstvo na lestvici španskega prvenstva.

El Clásico je z zanimanjem spremljal tudi poškodovani slovenski košarkar, znan kot goreč podpornik madridskega košarkarskega in nogometnega velikana.

Dončić je v Madridu preživel velik del svoje mladosti, zato ima španska prestolnica v njegovem srcu posebno mesto. "Dallas ni najboljše mesto na svetu. Zame je to Madrid," je nedavno zaupal ameriškim novinarjem.

kristaps porzingis Tekma sezone Šport Porzingis eksplodiral ob Dončićevi odsotnosti

Dončić je po zmagi kraljevega kluba ponosno poziral z Realovim šalom, novinarja Brada Townsenda, ki je zadolžen za pokrivanje vsega v zvezi z Dallas Mavericks, pa je zaprosil, če lahko njegovo sporočilo posreduje svetu.

"Luka me je prosil, če lahko tole javno objavim: 'Danes je zmagala najboljša ekipa. Real Madrid, baby'," je na twitterju zapisal Townsend.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.