Šport > Košarka
1073 ogledov

Zaradi koronavirusa na udaru tudi Luka Dončić in preostali NBA zvezdniki

Luka Dončić Profimedia Luka dončić je človek, ki ve, kaj hoče in kako to doseči.
Tudi NBA z novimi ukrepi nad koronavirus.

Na širjenje koronavirusa je ukrepalo tudi vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA. Med nasveti za igralce je med drugim tudi, da za deljenje avtogramov v prihodnjih dneh uporabljajo le še lastno pisalo in ne pisal, ki jih imajo s sabo navijači, poročajo agencije.

Luka Dončić Proti Chicagu Šport Drama na tekmi Dallasa: Dončić za zmago vrgel s sredine, sledilo je tole ...

Nasvetov je še več, čeprav je vprašljivo, kako učinkoviti so. Navijači po novem lahko ob pozdravu igralcev računajo le še na dotik s pestjo (fistbump) in ne več z dlanjo, prav tako pa jim ne smejo več prinašati različnih daril.

Ostali nasveti igralcem so enaki kot veljajo za družbo na splošno, predvsem pa se poudarja umivanje rok in izogibanje obolelim.

V ZDA je po uradnih podatkih z virusom okuženih 43 ljudi, čeprav mediji poročajo, da jih je v resnici precej več. Po doslej zbranih podatkih je za boleznijo v ZDA umrlo šest ljudi.

Basel Liga Evropa Koronavirus Šport V Švici prepovedali nogomet in hokej Wengen smuk proga sneženje Alpsko smučanje Šport Kvitfjell potrjen, o Cortini čez nekaj dni
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice