Uporabno
1370 ogledov

Triki za vse, ki nimate časa za gibanje

Intersport Intersport
Si želite redno gibati, biti zdravi, lepi in fit, vendar za telovadbo preprosto ne najdete časa?

Redna telesna aktivnost je sestavni del zdravega načina življenja, zato morate najti način, da svoje želje po gibanju uresničite.

Za začetek zapišite svoj tedenski urnik in dobro razmislite, kje bi lahko izkoristili čas za gibanje. Ko boste imeli svoj urnik na listu papirja, boste zagotovo našli tisto luknjo za gibanje.

Dejavnosti otrok in kavica s prijatelji

Morate odpeljati otroka na nogomet in ga čakati celo uro? Izkoristite čas za hiter sprehod po mestu ali na bližnji hrib.

Veliko časa porabite za klepet s prijateljicami po telefonu? Uporabite slušalke in pojdite vmes na sprehod. Ste pogosto s prijatelji na kavici in čaju? Raje jih povabite na skupen sprehod ali drugačno, aktivno druženje. Gibanja bodo prav gotovo veseli tudi vaši prijatelji

v mislih, da že petnajst dodatnih minut gibanja na dan pomeni velik doprinos k boljšemu zdravje. Če boste svojo tedensko kavico zamenjali s štirimi kilometri sprehoda, je to več kot 200 dodatnih kilometrov na leto.

Preden začnete z daljšimi sprehodi in pohodi, dobro razmislite o primerni obutvi, ki bo željo po gibanju še povečala. Za pravo pohodništvo je v spletni trgovini Intersporta na voljo vrsta vrhunske obutve priznanih znamk za vse okuse. Preverite ponudbo TUKAJ.

Ob svoji najljubši nanizanki

Si popoldan po službi ali zvečer pred spanjem privoščite ogled poročil, filma ali svoje najljubše serije? V tem času najbrž sedite na svojem udobnem fotelju, pogosto si privoščite še kakšen prigrizek. Prav ta čas lahko izkoristite za oblikovanje telesa z eno do svojih domačih fitnes naprav. Rezultati bodo ob redni vadbi hitro vidni!

Med gledanjem televizije lahko skočite na eliptični tranžer, ki je posebej prijazen do sklepov. Poleg tega na eliprtičnem tranžerju dela celo telo, pridobili boste tudi na kondiciji in izgubili obilico kalorij. Zelo priljubljen je kvaliteten rekreativni eliptični tražer Energetics XT 520P, ki je primeren za širok spekter uporabnikov. Poleg atraktivnega videza model oblikuje še robustna konstrukcija, vztrajnik ponuja osem različnih težavnostnih stopenj, računalnik pa prikazuje podatke o času, hitrosti, razdalji, porabljenih kalorijah in srčnem utripu. Podrobnosti o priljubljenetm eliptiku preverite TUKAJ.

Med gledanjem televizije lahko odlično telovadite na sobnem kolesu, ki zavzame zelo malo prostora. Vadbo na sobnem kolesu prilagodite svojim zmožnostim, z vztrajno vadbo boste hitro napredovali do želenega cilja.

Energetics | Avtor: Intersport - ENERGETICS Intersport - ENERGETICS
Med najbolj priljubljenimi je kvalitetno rekreativno sobno kolo Energetics CT 740TX, ki je odlično za vse, ki iščejo dobro opremljeno sobno kolo z računalniško vodenim magnetnim pogonskim sklopom. Kolo je opremljeno s 6-kilogramskim vztrajnikom in gonilko, ki je sestavljena iz treh delov. Kvaliteten računalnik ponuja trinajst različnih programov vadbe, prikazuje pa tudi čas, hitrost, razdaljo, porabljene kalorije in srčni utrip. Več sobnih koles preverite TUKAJ.

Svoj redni trening pred televizijo lahko opravite tudi na tekalni stezi. Priporočamo vam motorizirano rekreativno tekalno stezo za zahtevne Eenergetics PR 7000 HRC. Poganja jo zmogljiv motor z največjo hitrostjo 20 km/h, ki jo je možno nastaviti na 0,1 km/h natančno.

Sprehode s psom spremenite v tek

Če imate doma psa, ste zagotovo prisiljeni v vsakodnevne sprehode, ki so zelo koristni. Prav zdaj v hladnješem in mokrem vremenu, postajajo ti sprehodi praviloma vse krajši, posledično se gibamo manj časa. Ker na polurnem sprehodu porabite občutno manj kalorij, kot med polurnim tekom, je ob oblikovanju telesa tek odlična izbira.

Zato vsi željni intenzivnega gibanja en dnevni sprehod nadomestite s tekom, ki je za začetek lahko samo desetminuten. Pred tekom poskrbite za ogrevanje in razgibavanje ter za dobro tekaško opremo. Najpomemnejši del opreme so dobri tekaški copati, ki poskrbijo za blaženje in učinkovit tek v vseh vremenskih razmerah. Pestro izbiro na Intersportu preverite TUKAJ

Astrorun | Avtor: Intersport Intersport
Ker so dnevi vse bolj hladni, so toliko bolj pomembna kvalitetna oblačila, ki dihajo in ščitijo pred mrazom. Nikar ne pozabite na nepogrešljive dodatke, kot so tople rokavice in trakovi za ušesa. Več izdelkov najdete TUKAJ.

Ženska vesela PROMO Uporabno 5 TOP rekvizitov, ki jih je dobro imeti doma