Magazin > Film & Glasba & TV
37368 ogledov

Zaradi koronavirusa strah tudi na Pop TV, naredili so to potezo

pop tv
1/2
Anže Petkovšek
Danes na TV zaslone prihaja 4. sezona oddaje Zvezde plešejo. A ustvarjalci so bili še pred začetkom prisiljeni v radikalno odločitev.V oddaji zaradi bojazni pred širjenjem koronavirusa ne bo občinstva.

S Pop TV so sporočili, da bodo pari v prvi oddaji plesali v studiu, kjer bodo poleg nastopajočih le sodniki, voditelja in ekipa, ki oddajo ustvarja.

Zdravje je za nas na prvem mestu, so sporočili in dodali: "V luči trenutnega dogajanja, povezanega s koronavirusom v Sloveniji, smo pri Pop TV sprejeli odločitev, da bo prva oddaja Zvezde plešejo potekala v studiu brez občinstva. Gre za preventivni ukrep, ki bo nastopajočim in produkcijski ekipi zagotovil varnejše razmere za delo ter ob trenutnem dogajanju optimalno okolje za nemoten potek oddaje. Z dobrimi željami, da nevarnost okužbe v Sloveniji kmalu izzveni in se kmalu lahko srečamo na eni od oddaj, vas lepo pozdravljam in upam, da boste odločitev sprejeli z razumevanjem.“

Koliko časa bo ta odločitev veljala oziroma, ali bodo plesalci nastopali v praznem studiu tudi v naslednjih epizodah, za zdaj ni jasno.

Zvzede plešejo, Andrej Škufca, Katarina Venturini, Nika Urbas, Lado Bizovičar | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Ste že videli norčije, ki jih pripravljajo sodelavci Joongle? Morate preveriti! 

Komentarjev 8
  • Ender3 20:41 08.marec 2020.

    Če bi bilo kaj pravice,bi najprej kazensko ovadili Slokar~Kos in Vrabca,ki sta zavestno neodgovorno poslala svoje slabo zaščitene novinarje poročat neposredno iz žarišča v Italiji. Javnost bi morala izvedet, da ta medijska hiša posluje preko davčne oaze. Zaradi slabe poslovne ...prikaži več politike si je proti zakonu (komercialna tv) izsilila plačevanje prispevka naročnikom kabelskega priključka. Medijska hiša je v tuji lasti in v vsej svoji širini kvari medijski prostov v Sloveniji. Novi vladi v vednost!

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 19:06 08.marec 2020.

    Kaj se bojo bali!!! Samo korajžno naprej!!! Za POP TV ekipo, Louis i Južni vetar - Evo me opet. 🏪🏥🔪🚑🚒🚓

  • Skira 15:01 08.marec 2020.

    Podn od televizije, 2 tone botoxa vsi hepi, govna