Magazin > VIP
1636 ogledov

Govori se, da se znana tekmovalka vrača na Kmetijo, to pravi ona

tanja balabanič, sara rutar POP TV
Drži ali ne drži?

Pop TV je že prejšnji teden razkril, da bo v novi sezoni resničnostnega šova Kmetija, ki jo trenutno snemajo v Prekmurju, tudi nekaj znanih obrazov. Na uho nam je prišlo, da se na Kmetijo vrača nekdanja tekmovalka Tanja Balabanič, ki je znana po tem, da nima dlake na jeziku, zaradi česar jo televizijci obožujejo, saj ve, kako narediti dober šov. A Tanje letos v Kmetiji žal zagotovo ne bomo spremljali.

"Ne, sem doma in delam. Na Kmetijo se ne vračam, niti kot gostja, saj zato nimam časa. Niti si ne bi upala  še enkrat vprašati za neplačan dopust, saj mi je šel delodajalec zelo na roko, ko sem bila lahko takrat dva meseca odsotna," je za zurnal24.si povedala Tanja.

Je pa zato že gotovo, da se v šov vračata te dve znani dami. Šov bo namreč tudi to sezono vodila Natalija Bratkovič, tekmovalce pa pod svoje okrilje vzela že vsem znana mentorica Nada Zorec

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice