Magazin > VIP
56789 ogledov

Tekmovalec Kmetije pristal v indijskem zaporu

kmetija2021 POP TV
Razburljivo življenje enega izmed novih tekmovalcev šova Kmetija …

Glasbenik Jan Knez, ki bo tekmoval v novi sezoni resničnostnega šova Kmetija, živi življenje polno preobratov. Pred nekaj leti je bil žrtev hude prometne nesreče, ki ga je za nekaj časa prikovala celo na invalidski voziček. Takrat obeti niso bili dobri, zaradi dolgotrajnih bolečin in okrevanja je Jan zapadel tudi v depresijo, a se pobral. Tako fizično kot psihično, kar je pravi medicinski čudež, so mu takrat zagotovili zdravniki. Veliko mu je pomagala tudi Zvezdana Mlakar, ko mu je preko oddaje Dobro jutro omogočila ure petja pri Nacetu Junkarju in ga spoznala z lepotnim kirurgom dr. Maticem Fabjanom, ki mu je operiral nos, kot je leta 2015 poročal portal govori.se.

Za petdeseti rojstni dan, pred šestimi leti, si je po težkem obdobju izpolnil dolgoletno željo in povsem sam odpotoval v Indijo, kjer pa je doživel veliko lepega, kot tudi slabega. Ker mu je nekdo v nahrbtnik podtaknil heroin, je 14 dni preživel celo v indijskem zaporu, nato pa so ga brez pojasnila izpustili.

V Indiji pa se je tudi ponovno zaljubil, v Irko Alison, ki jo je spoznal na poti in z njo nenačrtovano preživel mesec dni. Zanimivih življenjskih zgodb mu tako v šovu zagotovo ne bo zmanjkalo!

kmetija2021, Jan Knez | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič

 

Komentarjev 5
  • Avatar drecos
    drecos 09:15 06.september 2021.

    ljudje z bolnimi mozgani

  • matermila 05:43 06.september 2021.

    Fetihova Ana je odkrila še enega znanega Slovenca,samo da je pozabila to pripisati.

  • pofukanavlada22 11:43 05.september 2021.

    kakšen tekmovalec kmetije, sploh ni kmetije na sporedu in tu tukaj o novicah iz kmetije, kaj si opran?

Sorodne novice