Magazin > VIP
28461 ogledov

Kakšna komunikacija med parom na Kmetiji? "Tebe folk tukaj fu**"

kmetija Voyo
Težave v raju …

Lina in Aljaž, ki imata skrivno nalogo, da morata svojo zvezo na Kmetiji skrivati, imata s tem veliko težav. Če sta Nika in Dominik z zvezo precej močna, saj Nika zelo lepo skrbi za Dominika, ki je zelo tih, ga spodbuja, da naj več govori, saj ga ostali tekmovalci sumijo, da sodeluje s strici iz ozadja, je pri drugem parčku situacija na meji vrelišča.

Koketna Lina se ves čas smuka okoli fantov, se z njimi škropi, ti pa simpatij ne skrivajo in jo nagovarjajo. Veliko se okoli nje vrti Tilen, ki ji je priskočil na pomoč pri brisanju oken, »da ji je pridržal stol«, medtem pa si je ogledoval njeno breskvico, kot jo je sam poimenoval: "Ta miška ima pravo breskvico. Želim si, da Lina čim dlje ostane z mano, da narediva pravi šov v tej Kmetiji, da se bo še dolgo govorilo o tem, ker mislim, da sva dober potencial za to. Lina je meni najbolj lušna in mislim, da je med nama neka energija, ki jo bova nadgradila. Se bova Pratiko skupaj učila zvečer v postli."

Lina se svojih atributov zaveda: "Letos na Kmetiji so postavni fantje, zelo simpatični. Luškani. Najbolj seksi punca pa sem na Kmetiji itak jaz – pozitivna, dobro postavo imam, tako da boljše ni." Njeno koketiranje s fanti je opazil fant Aljaž, ki ji je zvečer zaupal svoje strahove: "Slišal sem, da ti je en všeč." Lina mu je pojasnila: "Ni mi všeč, ampak manipuliram. Omenila sem Ambroža, od tastarih pa Tilen."

Zaupaj mi. Ljubim te, se je parček razšel, a naslednji dan je težava postala še večja. Aljažu je prekipelo in v sobi je izbruhnil glasen prepir obtoževanja Line, kaj vse naredi zanjo: "Res si imela dobro idejo, da sva šla v Kmetijo. A na jok ti gre? Tebi gre na jok? Jaz se tolčem po šumi, kot da sem psihič. Tok si zaf* vse. Samo zaradi tebe sem tukaj, ker si želela it v šov. Tebe folk tukaj fuka, to govorijo okoli. Kaj bo tvoja mat rekla? Bolano. Ti boš kriva in ne jaz. Ti boš kriva, da si vse uničla. Sama si želela it v šov." Je bil v včerajšnji oddaji jezen Aljaž, Lina mu je mirno in tiho odvrnila, da se ne bosta razšla in da ni rabil iti z njo v šov. Aljaž je prepir zaključil z besedami, da če bi ga imela rada, ne bi šla v šov. Lina mu je zatrdila, da ji pomeni vse.

A prepirom še ni videti konca, par se bo z nezaupanjem ponovno soočil v nocojšnji oddaji, ko bo Aljaž Lino začel prepričevati, da drugim odkrito povesta, da sta par, saj pritiska ne zdrži več. A Lina se ne sekira preveč, pravi, da se ima čisto fino in da je ona oseba zase, Aljaž pa zase. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 19:38 08.september 2021.

    Uredništvo, sramota je, o čem pišete in zapravljate prostor na tem portalu.

  • albert6 07:35 08.september 2021.

    Oddaja zahojenih debilov

Sorodne novice