Magazin > Film & Glasba & TV
9765 ogledov

Jan o konfliktu z Majdo: "Rekla mi je, da si ga drk**"

kmetija2021, Jan Knez, majda POP TV
Jan pravi, da ga je Pop TV pokazal le delček celotne situacije.

"Gnida“, "nisi drugega kot za v štalo“, "umazanka“, “kot pra****“, je le nekaj besed, ki jih je morala iz Janovih ust v šovu Kmetija slišati Majda. Nad Jana so se usule ostre kritike, a pravi, da so producenti pokazali le del celotnega dogajanja in mu s tem naredili veliko krivico. 

"Jaz sem svoje povedal, z druge strani pa ni bilo pokazano, kako me je izzivala. Ne obžalujem. Kar ji je šlo, sem ji povedal, 14 dni me je izzivala. Niso pokazali, kako me je pikala. Da bom iskren, preden sem jo ozmerjal, mi je rekla, da si ga jaz drk**. To je bila kaplja čez rob. Pa tudi, če bi si ga, saj je moj. Ona je okoli hodila neumita, dajala noge na mize, osnovni higienski minimum ji je tuj, v štali spi v istih oblačilih kot jih nosi čez dan. Bila je en velik lenuh, samo opravljala in kadila je. In delila ta mladim tobak, ki ga je prešvercala v šov, da bi jih podkupila," je svoje obnašanje za zurnal24.si razložil Jan. 

Ali Janove trditve držijo, bomo preverili tudi pri Majdi, ko se vrne iz šova. Vroče dogajane na Kmetiji pa si lahko na Voyu ogledate že dan pred predvajanjem na televiziji. 

Kmetija pasica | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:59 30.september 2021.

    Saj bi napisal da je to res kmetija, ampak s tem bi delal krivico kmetom , ki težko garajo da si lahko privoščimo domačo hrano.

Sorodne novice