Magazin > VIP
8388 ogledov

V Sanjskem moškem ljubezni ni našla, jo je pa na Kmetiji!

Nina Radi Voyo
Nina in Ambrož sta v devetih nebesih …

Na Kmetiji je vroče in to ne le med rjuhami! Nina in Ambrož sta imela že čisto pravi ljubezenski pogovor o tem, kako bo njun odnos videti izven Kmetije. Ambrož je Nini zagotovil, da se v šovu ne obnaša nič drugače kot v realnem življenju. 

Nina, ki je ljubezen letos iskala že v šovu Sanjski moški, pa je še sama presenečena, da je simpatijo našla na Kmetiji. "Očitno sem na pravem mestu, kjer nisem pričakovala, da bi se lahko neka takega zgodilo, pa se očitno je," je komentirala v kamero. Da je njuno poznanstvo morda zapisano v zvezdah, pa je pripomnil tudi Ambrož.

Vidi se, da je med njima več kot strast, saj Nina z Ambrožem premelje vse odločitve, ki jih sprejema kot glava družine, znata pa se tudi pošaliti. "Pojdi delat," mu je ob koncu pogovora kot glava družina naročila Nina, Ambrož pa ji je vrnil: "Me zanima, kdo bo danes imel komando v postelji." Nina se je na njegovo izjavo le nasmehnila. 

Njune nežnosti si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice