Magazin > VIP
52159 ogledov

Kmetija: Nina Radi zelo zaželena, tudi ta kandidat je nanjo vrgel oko

nina radi Voyo
Po Tilnu je glavo zmešala še njemu.

Kot smo pisali, je mladi Tilen oko vrgel na Nino Radi, a mladenič je dobil konkurenco.

32-letnica, znana tudi iz šova Sanjski moški, je namreč všeč tudi Ambrožu. Skupaj sta se zvečer pred ognjem stiskala na ležalniku, se smejala in pogovarjala. "Samski sem že slabo leto. Nina mi je v redu, značajsko mi je „top of the top“. Krasno je, ko se lahko z nekom odkrito pogovarjaš in drug drugemu kaj poveš. Lepše mi je v zvezi. Prideš domov, greš skupaj na potep … Da imaš partnerja, s katerim lahko kaj doživiš. Super bi bilo, če bi nekaj bilo (med mano in Nino, op. avt.). Zaenkrat sva se besedno dobro ujela, imava podobna razmišljanja,“ je o svojih občutkih povedal Ambrož.

Manj romantično pa je bilo med Francem in glavo družine Mario, ki je potožila, da je pri postavljanju pašnika niso poslušali in zato zgrešili mere. Franc je znorel, ko jo je poslušal. Med drugim jo je označil za "babo zmešano“, izjavil pa je tudi: "Nisem star dve leti, da me bo ena baba f***** v živ mozak.“ 

Kaj vse je še izustil in kolikokrat je moral POP TV njegove besede preglasiti s piski, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.