Magazin > VIP
3566 ogledov

Kmetija: Prepir med Nino in Ambrožem dosegel vrelišče, kakšni očitki!

Kmetija Voyo
Padale so ostre besede ...

Da je med golobčkoma na Kmetiji že prišlo do trenj, smo že poročali. Nino namreč pesti ljubosumje, ki pa je dobilo povsem nove razsežnosti. Po hudih besedah, ki jih je Nina izrekla Ambrožu, je ta v kamero povedal: "Mislim, če te to moti, potem si totalno posesiven človek. Imel sem sedem let posesivno žensko in si je zdaj ne želim imeti, ker ti to jemlje toliko energije, da ti jo zmanjka za vse drugo." Nini pa je v obraz povedal: "Še vedno te spoštujem, ampak, glede na to koliko si stara, jaz takih besed v življenju ne bi uporabljal." Nina mu je odgovorila z "vem".

V resnici pa jo poleg ljubosumja pesti tudi dvom v njegove iskrene namene. V meni je dvom, da sem del njegovega načrta, taktike, je povedala Nina, ki naj bi ji to namignili tudi drugi sotekmovalci. Ambrož trdi, da temu ni tako: "Da bi se igral s čustvi drugega, da bi prišel do glavne nagrade. Pa jeb** ti denar v tri piz**."

Videlo se je, da je bilo Nini žal za izrečene obtožbe, saj je na koncu sklenila: "Žal mi je, da nisem že na začetku poslušala srca, a nisem želela biti razočarana."

Njun globok pogovor in, ali sta nesoglasja rešila, si lahko pogledate TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice