Magazin > VIP
44153 ogledov

Tako je videti ljubezenska pravljica Nine in Ambroža izven Kmetije

nina radi voyo.si
Golobčka že objavljata intimne ljubezenske trenutke …

Da se je romanca med Ambrožem in Nino obdržala tudi izven šova Kmetija, je že znano. To sta namreč potrdili tudi njuni sotekmovalki Nika in Polona, sedaj pa golobčka ljubezenske trenutke delita tudi že na družbenih omrežjih. 

Ambrož je na svojem Instagramu objavil fotografijo z Nino, ob nje pripisal "ko se čas ustavi" in dodal znak srčka. Skupne fotografije pa je delila tudi Nina in pripisala "slika za v okvir" ter citat v angleščini: "Na svetu je le ena sreča, ljubiti in biti ljubljen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)

Sicer pa je Ambrož v novi oddaji šova Nini prinesel prelep šopek in jo prosil, če bi bila tudi uradno njegovo dekle. Nina se je ob tem pošalila: "Ambrož, beži od mene, dokler še imaš šanso, ker potem je mogoče ne boš več imel. Tako da premisli." Romantično gesto si lahko pogledate TUKAJ

Nina, ki je ljubezen sicer iskala v šovu Sanjski moški, je tako svojega sanjskega moškega očitno našla v drugem resničnostnem. Ambrož pa te dni ne praznuje le nove ljubezni, temveč tudi okroglo osebno obletnico, to je 30. rojstni dan. 

Nina Radi | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 6
  • Avatar jate
    jate 11:29 16.november 2021.

    fora je samo v tem zakaj tako obešajo svojo ljubezen na veliki zvon...saj se je komaj začela...ko bosta skupaj živela se bo videlo...ne hvali dneva pred nočjo...sicer pa jima želim veliko ljubezni,da bi uspela .

  • pofukanavlada22 06:54 27.oktober 2021.

    foušarija na kile!!!! se reče srečno pa zdravo čimveč ljubezni med vama... ne pa ona je strup ali pa ta drugi komentar, jima dam samo 1 leto ITD: pofukani primitivni ljudje jebem vam mater!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:43 26.oktober 2021.

    Ambrožu bo po vsej verjetnosti še fino žal, da se je zapletel s svetlolasko, ki je videti rahlo introvertirana, v resnici pa je pravi strup. Ampak saj ga je opozorila.

Sorodne novice