Magazin > Film & Glasba & TV
41179 ogledov

Kmetija: Tako ne bo šlo naprej, je Natalija s tem napovedala sankcije?

Natalija Bratkovič Voyo
Bodo ustvarjalci oddaje neprimerne spletke sankcionirali?

Zadnji teden na Kmetiji je bil za tekmovalce peklenski, to pa so si zakuhali sami. Spletke, podtikanja, dogovarjanja, noži v hrbet in neprimerne šale so dosegle vrh. Med najbolj neprimernimi je bila zagotovo strupena mušnica s sporočilom, ki jo je nekdo podtaknil v Ninino posteljo  in obešeni plišasti medvedek, ki ga je Romana dobila od nečakov. Zdi se, da so podtikanja tekmovalcev na Kmetiji že na meji dobrega okusa, na kar jih je voditeljica Natalija v tem tednu že opozorila. 

Očitno pa je mislila resno. V areni je tekmovalcem namreč povedala, da naj bodo zelo previdni glede medosebnih odnosov na Kmetiji in jim namignila, da bodo tudi te še kako šteli v borbi za zmago. Le kaj tokrat strici iz ozadja pripravljajo za kmete? 

Natalijino ostro opozorilo si lahko ogledate TUKAJ. 
 

Komentarjev 3
  • mici79 15:47 24.oktober 2021.

    Brezveze. To je šov, psihologi so izbrali karakterje, ki se bodo kregali, saj kreganje in spletkarjenje pritegne gledalce. Seveda bodo njihovi medsebojni odnosi vplivali na to, kdo bo v finalu, v šovih je vedno bilo tako... Tisti, ki se držijo ...prikaži več bolj nazaj, dobijo manj glasov za dvoboj, to ni nič novega.

  • Ender3 13:31 24.oktober 2021.

    Žernal24, kaj je z vami?, tudi te bedarije pišete po defoltu in protiplačilu..Brez veze polnite medijski prostor s temi smetmi !!

  • branko98 11:56 24.oktober 2021.

    Pa kaj ste povedalu, sranje.

Sorodne novice