Magazin > VIP
53564 ogledov

Gregor Čeglaj ocenjeval znane Slovenke, opravičil se je le Rebeki

gregor čeglaj POP TV
Ocenjeval je videz znanih Slovenk.

Youtuber Pero Martić je v svoj studio povabil Poptevejevega Sanjskega moškega, Gregorja Čeglaja, in mu pokazal fotografije znanih Slovenk ter ga prosil, naj jih oceni od 1 do 10.

Ocenjevanje sta začela z Ano Pusovnik, ki ji je Gregor namenil - 16 točk. Anji Širovnik, ki je v šovu zmagala, je Gregor dal 3 točke. "Na tej slikici je trojka, v živo pa ne bom komentiral,“ je izjavil. Carmen Osovnikar je ocenil z eno točko, Lauro Beranič z dvema, Kaji Casar je dal pet točk, Niki Zorjan pa tri. Njegova razlaga: "Ti beli plastični lasje … Pa ti zobki. Mal je treba fleksarico vzeti.“

Po objavi videa je na spletu završalo. "Meni je slabo. Kam smo prišli, kakšno mentaliteto ima večina moških in to ponavadi ravno takšni kot Čeglaj, ki nima odnosa do žensk. Zaradi takšnih se mnogo punc ne počuti dobro v svojem telesu,“ je na Instagramu zapisala Ana Pusovnik in dodala, da lahko mnenje izraziš tudi bolj spoštljivo. Oglasila se je tudi Pia Gavrič, ki se je Martiću zahvalila, da je v svoji oddaji razkril "kakšen človek je v real lajfu“. Izjavila je še, da je video pokazal, zakaj se nobena od deklet v šovu Sanjski moški ni borila za njegovo srce. Anja Širovnik pa je zapisala, da o Gregorju ne bo izgubljala besed.

Gregor se je za svoje besede opravičil le Rebeki Dremelj, za katero je rekel, da je "mal kobila, a ful simpatična". 

Na svojem Instagramu se je branil, da je človek, ki je brez dlake na jeziku in vedno iskren, kar Slovenija očitno ne zna sprejeti in obenem poudaril, da je vsaka ženska ne glede na težo "lepa in vredna“, in da ni želel nikogar užaliti. Dejal je tudi, da je le komentiral, kaj je njemu osebno všeč, in da bi svoje mnenje tem ženskam povedal tudi v obraz. "Ker se vsi zavedamo, da moje mnenje ni vredno nič. Če prideš v nek tak podkast, gre za neko zajebancijo. To nima nobene vrednosti, to je kar neki. Ne vem, zakaj bi se kdorkoli od jih počutil slabo zaradi tega, ker je moje mnenje vredno nič,“ je še dejal.

Njegovo pojasnilo je očitno prišlo prepozno. Potem ko se je po družbenih omrežjih razširil video in negativni odzivi nanj, naj bi Kozmetika Afrodita, čigar ambasador je Gregor, "ustrezno ukrepala“. Po Twitterju se je razširilo sporočilo, ki naj bi ga kozmetično podjetje poslalo uporabnici tega družbenega omrežja. "Tudi mi obsojamo tovrstno komunikacijo, saj si prizadevamo v svet širiti sporočilo, da je resnično lepa prav vsaka ženska. Gregorja Čeglaja smo za ambasadorja izbrali izključno kot velikega ljubitelja kozmetike, ki verjame v naše izdelke, jih z veseljem uporablja in s ponosom predstavlja. Ker pa se je izkazalo, da je razkorak med našimi osnovnimi vrednotami prevelik, bomo ustrezno ukrepali.“Na Afrodito smo poslali novinarsko vprašanje, ali je sporočilo pristno in kako bodo ukrepali. Na odgovore še čakamo. 

Komentarjev 3
 • Koper 10:20 31.oktober 2021.

  Zelo žaljivi komentarji.Le kdo bi si želel imeti opravka s tako osebo?

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 08:56 30.oktober 2021.

  Tip je gej. Če po teh ocenah ni vsem jasno da ga ženske ne privlačijo! Pokazali bi mu nekaj moških za ocenitev pa bi videli razliko

 • b33ab25186006cead7364298e6e8c765c70692f1 07:39 30.oktober 2021.

  Fejst fant......,povedal kar je mislil in ni se niti motil.