Uporabno
5652 ogledov

Obožujem sončne vzhode ob morju, zvok valov in jutranjo kavo

Lifeclass LifeClass
Gregor Čeglaj, sanjski moški o prebujanju ob morju

Pogovarjala se je: Lana Švab, LifeClass Hotels & Spa Portorož

Poleg nastopanja pred televizijskimi kamerami, se odlično znajdete tudi v drugih vlogah. Opazili smo vas med člani žirije na izboru za Miss Earth, ki je v sklopu tekmovanja za Naj koktajl 2021 potekal na LifeClassovi plaži Meduza v Portorožu. Kakšni občutki so se vam porajali v tej vlogi?

Moram reči, da sem počaščen, da sem dobil priložnost biti član žirije na lepotnem izboru. Ocenjujem, da sem primeren za to vlogo, saj imam že nekaj izkušenj na tem področju in bom lahko zato ocenjeval na višjem nivoju. Občutki so pa itak super, saj je vzdušje, kjer so lepe punce, koktejli in zabava po navadi vedno odlično.

Na Slovenski Obali vas pogosto videvamo, tukaj imate številne prijatelje. Kaj vam predstavlja prebujanje v toplo poletno jutro ob pogledu na morje?

Obožujem sončne vzhode ob morju, še bolj ko je zraven zvok valov in jutranja kavica. Zdi se mi, da ta kombinacija naredi ˝piko na i˝, s katero zjutraj vstopiš v super dan. Res je, da me veliko stvari veže na slovensko Obalo, je pa sedaj tudi ta situacija z virusom Covid, ko so tuje destinacije težje dosegljive in se tako še pogosteje odpravim sem.

Lifeclass | Avtor: LifeClass LifeClass

Ko sva že pri tem, vas na Portorož veže kak poseben spomin iz otroštva?

Z očetom sva večkrat obiskala Portorož, ko je oče še dirkal z gokardi in se je proga nahajala v Luciji. Na to imam lepe spomine. Z družino pa smo nekajkrat letovali tudi v Ankaranu. To je pa vse. Tukaj nimam družinskega vikenda, niti babice.

Kaj pa spomini na prvo ljubezen, najstniško romanco v povezavi s Portorožem?

Ne, to pa ne (smeh).

Poznamo vas sicer iz medijev, zasebno pa ne. Kakšen ste zasebno? Če bi se morali na kratko opisati, kako bi se opisali?

Tako bom rekel. To, kar je Gregor na televiziji, je Gregor tudi v živo. Mogoče sem v živo pri kakšni zadevi še bolj sproščen, še bolj komunikativen, zabaven. Drugače pa je Gregor en čisto navaden, preprost fant, ki spoštuje ljudi, veliko mu pomeni družina, zelo rad športa. Oseba, ki ji ni treba veliko, da uživa v nekem trenutku. Ne rabim veliko denarja, da lahko rečem, da sem srečen. Rabim samo primerne trenutke, kot so prava družba, sončni vzhodi, zahodi, takšne malenkosti, ki me lahko osrečijo. Za to ne rabim ogromnih stvari. V težkih trenutkih znam poskrbet tudi za sprostitev.

Vse to, še posebej zadnje se je zelo pomembno.

Je ja. Tudi sedaj, ko me določene osebe preko medijev napadajo, se ne dam (smeh) ampak se skušam čim bolj sprostit. Gregor je pač taka oseba, ki živi in uživa življenje. Vsak trenutek skušam maksimalno izkoristiti in mi ne bo žal, če je to moj zadnji trenutek. To je zame bistvo vsega.

Življenje brez obžalovanj, torej. Kako pa napreduje iskanje gospodične prave?

Na to vprašanje raje ne bi odgovoril (smeh).

Potem pa nam vsaj povejte, katere kriterije mora izpolnjevati ženska, da pritegne vašo pozornost?

Glede tega pa lahko rečem, da se kar izbirčen oziroma ne tako ˝simpl˝. Najprej mora ta oseba imeti neko energijo, karizmo, brez tega jaz ne morem. Da sem z najlepšo, najbolj bogato, mi to ne pomaga, če nima prave energije. Lahko je pa čisto preprosta punca, ki me navdaja z neko toplino, ki je materinska in mi pokaže, da mi lahko zaupa in je vredna zaupanja. To so te stvari, ki jih jaz iščem. Je pa tudi res, da mi mora biti vizualno všeč, kar je pa malce težje.

Kaj pa to pomeni?

To pomeni, da so vse punce lepe, ampak (dolg premor, op. a) je pa redko kdaj kakšna taka, da bi jaz rekel, da ta je pa meni res res všeč. Imam pač nek specifičen okus.

Zelo zanimivo. Če se vrneva malo na današnje dogajanje, razlog zakaj ste v Portorožu. Kako se počutite v tem hotelskem resortu, oboževalk vam tudi med gostjami ne manjka.

Moram povedat, da sem bil deležen res odličnega sprejema že takoj, ko sem parkiral avto na dovozu pred Hotelom Slovenija. Res sem bil lepo postrežen, moje stvari so takoj odpeljali v sobo tako, da je bilo vse na nivoju. Čakala me je soba s prelepim razgledom na morje in slovensko Obalo ter oreščki dobrodošlice (smeh). Osebje je zelo prijazno. Zelo mi je všeč tudi kopalnica, ki je vsa steklena.